Zářijové slavnosti v Pivovaru Ferdinand

Zářijové slavnosti v Pivovaru Ferdinand

Adresa:

Benešov, Táborská 306

Termín: 4.9.2021
Vstupné:

100 Kč, děti zdarma

4září sobota 12:30

Žánr: festivaly


Další benešovské pivovarské slavnosti jsou tu! Přijďte do Pivovaru Ferdinand ochutnat kvalitní street food, pivní novinky a oslavte konec prázdnin. Brány pivovaru se otevřou v sobotu 4. září ve 12:30. Co všechno letošní ročník pivovarských slavností nabídne?

Na čepu bude celkem 10 druhů piv, včetně letošních dvou novinek, řezané jedenáctky a speciální čtrnáctky Pěkný číslo, kterou pivovar vyvinul pro Matematicko-fyzikální fakultu Univerzity Karlovy. Na své si přijdou i celiaci, pro které pivovar připravil bezlepkovou dvanáctku Premium, pro abstinenty bude k dispozici rovněž varianta bez alkoholu. Děti a řidiče potěší tři druhy limonády Ferdináda. Sáhnout můžete po tradiční malinovce, pomerančové nebo stále více oblíbené bezinkové příchuti s mátou.

Pivo si i letos můžete nechat načepovat do vlastního skleněného půllitru. Zakoupit si ho můžete přímo v areálu, stejně jako vratné kelímky. Před každým novým načepováním si půllitr či kelímek stačí umýt v samoobslužné pivní myčce.

K pořádné oslavě kromě piva patří i dobré jídlo. Na slavnostech si letos pochutnáte na grilovaných rybách a rybích burgerech z benešovské rybárny Fish Tyrš, masových i veganských burgerech, plněných tortillách, vinných klobásách z food truck cateringu Culina Univerzity Karlovy, venezuelské bezlepkové kuchyni od pražského podniku Arepas De Lyna, kýtě či kančí klobáse, palačinkách naslano i nasladko nebo točené zmrzlině. V nabídce nebude chybět ani čerstvá káva.

V průběhu odpoledne se představí hned několik hudebních žánrů. Celý program odstartuje country kapela Fandy Tomáška. Poté přijde na řadu folk-rocková jistota Bílá nemoc, písničkář Štěpán Kojan, ska-rocková kapela Cuk Letu a alternativní pop v podání bandu Czech It. Kapela A bude hůř fanoušky zaujme svým alternativním undergroudem, Lahvátor zase potěší harmonikou. Stand-up komik Vojtěch Záveský, vystupující pod jménem Vojtaano, vás hravě rozesměje. Hudebním vrcholem bude kapela Circus Brothers, která svým balkánským stylem důstojně zakončí letošní letní sezónu.

Během odpoledne můžete zajít také na prohlídku pivovaru, prozkoumat unikátní humnovou sladovnu, nasát zajímavosti a otestovat své znalosti o pivu a pivovarnictví – na své si přijdou i děti, pro které bude připraven dětský koutek. V rámci slavností budou moci návštěvníci za úplatu získat knihu s vlastnoručním podpisem Radka Machaty, kreslíře pivních vtipů, které pivovar provází již několik let. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost ochutnat na jednom místě celý sortiment pivovaru a nahlédnout do míst, kde se vaří skutečné pivo.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zářijové slavnosti v...

Sport&Relax Centrum BenešovTeplýšovice (802 metrů)

Ubytování IrenaTýnec nad Sázavou (1 404 metrů)

Zámeček KalištěChocerady (11.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (2.4 km)
Zámek Vrchotovy Janovice Zámek Vrchotovy Janovice Vrchotovy Janovice (14.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (37.5 km)