Robert Křesťan & Druhá tráva v pivovaru Malešov

Robert Křesťan & Druhá tráva v pivovaru Malešov

Adresa:

Malešov, Žižkovo nám. 54

Termín: 13.8.2021
Vstupné:

390,-

13srpen pátek 16:00

Žánr: koncertyfolk country

Umělci: Robert KřesťanDruhá tráva


Koncert legendární folk & country skupiny pořádá Přátelský pivovar Malešov u Kutné hory. Čerstvý držitel Ceny Anděla - kapela Druhá tráva spolu s Robertem Křesťanem, který právě vstoupil do Síně slávy, slaví letos výročí 30 let! Těšte se na bohatý kulturní program a kvalitní občerstvení! Aktuální koncertní program zahrnuje zásadní hity kapely a je průřezem historie skupiny s důrazem na skladby z nejnovějších studiových alb Pojďme se napít, Marcipán z Toleda, Shuttle to Betlehem a 1775 básní Emily Dickinsonové.

Robert Křesťan a Druhá tráva vystoupí v 19:00 hodin.

Předkapely:

- Duo tornádo ve třech
- Gladly S.W.

Zábava již během odpoledne zajištěna - návštěvníkům se otevřou brány středověké tvrze a její unikátní expozice oživlé historie. Stejně tak bude možné navštívit zdejší regionální muzeum plné recese i poučení. A nebude chybět ani kvalitní a dobré občerstvení nejen v pivovaru ale i ve stáncích. A jak se k nám dostanete? Jednoduše vlakem, pěšky z Kutné Hory (6km) nebo vlastním vozem (parkování zajištěno). A kdyby se vám nechtělo domů, přímo v Malešově nebo v Kutné hoře můžete jednoduše přenocovat a užít si i následující den. Malešov žije a kultura spolu s ním:).

Robert Křesťan je český zpěvák, mandolinista, skladatel a překladatel. Hrával v bluegrassových skupinách Trapeři a Poutníci a v současné době hraje v bluegrassové skupině Druhá tráva s banjistou Lubošem Malinou.
Druhá tráva natočila album Pojďme se napít ve složení Robert Křesťan (zpěv), Luboš Malina (banjo, whistle, kaval, klarinet, vokál), Luboš Novotný (dobro, lap steel), Emil Formánek (kytara, vokál), Tomáš Liška (kontrabas) a Kamil...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Malešov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Robert Křesťan &...

Usedlost NouzovZásmuky (14.5 km)

U PichlerůPňov-Předhradí (19.7 km)

Vigvam penzionVeletov (19.7 km)