Letošní ročník festivalu Třebsínské zvonění se bude konat v sobotu 1. července od 11.00 hodin.

Těšit se můžete na Věru Martinovou, Jakuba Smolíka, Hanu Lounovou & Pony Express, Taxmeny, Schovanky, Pacifik, Jitku Vrbovou Novou Sekci, Třebsín Band, Modrý lem, Šolc Boys, Radku Nýdlovou a kapelu Hřích.
Stejně jako v loni, tak i letos bude program začínat již v pátek před samotným festivalem a to koncertem 3 kapel ve velkém stanu na louce, začínat budeme v 19:00 hodin.

K dobré náladě zahrají kapely Šolc Boys, Hřích a Radka Nýdlová. Dále vás čeká bohatý doprovodný program pro děti i dospělé. 

V rámci festivalu pořádáme POCHOD ZDRAVÍ V POSÁZAVÍ, již 3. ročník

Zájemce o zdravý pochod a zároveň návštěvník festivalu se jakýmkoliv způsobem dostane do Pikovic, nejsnáze vlakem z Braníka do zastávky Petrov u Prahy a pak pěšky přes lávku cca 500 m do Pikovic, nebo autobusem 338 ze Smíchovského nádraží opět do Pikovic.

Tam je občerstvení U Kelímka, kde si zakoupí lístek na festival a dostanete mapku s rozvržením tras vedoucích na festival, dále  prvních 50 pochodujících dostane zdarma malé občerstvení a slosovací lístek. Tento lístek odevzdá u vchodu na festival, kde za něj obdrží ID pásku, tedy vstupenku na festival. Lístky z pochodu jsou slosovatelné a 3 vylosovaní obdrží cenu od Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra.
 
Trasy jsou tři, první měří 5,3 km, modrá a červená značka k rozcestníku Na Stezce a následně po modré přes vrch Medník až na festival, druhá 5,8 km vede po červené podél Sázavy a Raisovy vyhlídky do Třebsína, třetí trasa na Hradištko a Sekanku s výhledem na klášter na Ostrově cca 7 km a zpět na první trasu přes vrch Medník.

Plakát 

Jakub Smolík je český zpěvák s bohatou hudební minulostí. Svojí první hudební skupinu Travaléři založil spolu se svým tehdejším spolužákem Lubošem Trnkou v roce 1975.
Věra Martinová dostala svoji první kytaru v osmi letech. Po ročním studiu na gymnáziu v Rychnově nad Kněžnou přestoupila na brněnskou konzervatoř, kde studovala obor kytara. Už tenkrát však, více než ke klasické hudbě, tíhla ke...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Třebsín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Třebsínské zvonění

Statek MalčanySlapy (9.3 km)

Resort Beach Nová ŽivohošťSejcká Lhota (12.6 km)

TEPfaktorSejcká Lhota (12.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Vodní přehrada Slapy Vodní přehrada Slapy Slapy (4.1 km)
Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (16.3 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (23.8 km)