Příměstský tábor Škola šermu

Adresa:

Březnice, 9. května 510

Termín: 16.8.2021 20.8.2021
Vstupné:

1700 Kč

16srp - 20srp celý den

Žánr: ostatní akce


Co pravila kněžna Libuše ve svých věštbách? Jakým silám vládla dávná slovanská božstva? Kdo bojoval v Dívčí válce? A jak vypadaly české země za panování knížete Václava?

Všechno to a mnohem více se dozví účastníci tradičního letního příměstského tábora Škola šermu v Březnici. Letos se děti vydají na dobrodružnou historickou výpravu českými dějinami raného středověku a poznají, jak se žilo obyčejnému lidu i mocným panovníkům. Setkají se s dávnými postavami, které známe z pověstí a legend, ale i s těmi, na které historické knihy již zapomněly. Účastníci Školy šermu se na pět dní promění v udatné rytíře a v hrdinských bojích se utkají nejen se svými nepřáteli, ale i s magickými silami. V neposlední řadě se přiblíží obyčejnému dobovému životu, vyzkouší si tradiční česká řemesla, zvyky a náboženské rituály.

Příměstský tábor se koná od 16. do 20. srpna 2021 ve městě Březnice a je primárně určen pro dívky a chlapce od 9 do 13 let. Školu šermu pořádá spolek Rosenthal z. s., který již přes deset let vytváří zážitkové akce pro děti a mládež v podobě příměstských táborů a víkendových terénních her.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Středočeský kraj Akce v obci Březnice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Příměstský tábor...

Time Cafe & PenzionPříbram (15.1 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (15.6 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (16.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Orlík Zámek Orlík Orlík nad Vltavou (16.6 km)