Cirk La Putyka v sobotu rozezní obecní rozhlasy

Cirk La Putyka v sobotu rozezní obecní rozhlasy

Adresa:

Lidice, obecní rozhlas

Termín: 6.2.2021
Vstupné:

dobrovolné

6únor sobota 14:00

Žánr: divadlonový cirkus zpěv pohádky povídky rodina děti poezie

Umělci: Cirk La PutykaJiří KohoutOndřej Ruml


S dalším zajímavým způsobem, jak přinést veřejnosti živou kulturu v době koronavirových opatření, přichází soubor Cirk La Putyka. V rámci iniciativy #kulturunezastavis se v sobotu její členové rozjedou po Česku, aby na dohodnutých místech v obecních rozhlasech naživo zazpívali, zahráli, přečetli pohádky a povídky nebo recitovali poezii.

Akce proběhne v sobotu 6. února od 14 do 17 hodin a zapojí se do ní ve východních Čechách například Suchá Lhota, v jižních Týn nad Vltavou, Vodňany, Strážkovice a Komařice, ve středních Čechách Dobříš, Slaný, Lidice, Třebušice, Unhošť, Úholičky, v Ústeckém kraji pak například Býčkovice. Další místa ještě přibývají.

V několika týmech vyjedou na kulturní „mise“ například herci a hudebníci Anna Schmidtmajerová, Dan Komarov, Iby Pop, Rosťa Novák starší i jeho syn, principál souboru Rosťa Novák mladší, Andrej Rády, Jiří Kohout, Ondřej Ruml, Zbyněk Šporc, Veronika Linhartová nebo David Mikula. Jednotlivá vystoupení v obecních rozhlasech budou trvat zhruba 10-15 minut, pak vyrazí vystupující do dalšího města či obce.

Soubor Cirk La Putyka připravuje v současnosti i další netradiční projekty, například Oživené výlohy, které upozorňují na zavřené obchody a podniky,nebo spolupráci se školami či křest knihy. V prostoru divadla Jatka78 probíhá také zkoušení nové inscenace Runners v režii Víta Neznala s předpokládanou premiérou v červnu letošního roku.

Soubor Cirk La Putyka, který byl před pandemií z 82 % závislý na tržbách z představení, je možné podpořit na webu https://www.darujme.cz (

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cirk La Putyka v sobotu...

Sporthotel SletištěKladno (7.5 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (9.2 km)

Ubytování u OkořeHolubice (9.2 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (16 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (16 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (16.9 km)