Koncert filmové hudby

Koncert filmové hudby

Termín: 19.3.2021
Vstupné:

250,- Kč

19březen pátek 19:00

Žánr: koncertyfilmová hudba


Koncert je přeložen z 23.10.2020 z důvodu omezení kulturních akcí v souvislosti s epidemií koronaviru. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Symfonický orchestr Dalibora Havlíčka navštíví město Příbram se svým koncertem filmových melodií v rámci turné po českých městech.

Zazní nejen skladby, které orchestr provází od jeho vzniku v roce 2016 – například melodie z filmu Rocky, populárního seriálu Hra o trůny, či špionážní filmové série Mission Impossible. Uslyšíte ale i slavnou melodii Ennia Morriconeho z filmu Tenkrát na Západě a soundtracky dobrodružných filmů Indiana Jones, Sedm statečných, Poslední Mohykán a Vinnetou.

Nebudou chybět ani melodie z filmů Pearl Harbor nebo Piráti z Karibiku, jejichž autorem je jeden z nejvyhledávanějších skladatelů současnosti, Hans Zimmer. Malé diváky zase jistě potěší melodie z filmové série o Harrym Potterovi nebo animované série Madagascar. Na své si přijdou také milovníci prvního a patrně i nejznámějšího českého filmového muzikálu z roku 1964 Starci na chmelu. Vstupenky v prodeji v síti Ticketportal nebo v Informačním centru Týnec nad Sázavou, Klusáčkova 2

Výběr z programu: Ennio Morricone: TENKRÁT NA ZÁPADĚ Trevor Jones: POSLEDNÍ MOHYKÁN Elmer Bernstain: SEDM STATEČNÝCH Hans Zimmer: PEARL HARBOR Martin Bötcher: VINNETOU Lalo Schifrin: MISSION IMPOSSIBLE Klaus Badelt: PIRÁTI Z KARIBIKU John Williams: INDIANA JONES John Williams: HARRY POTTER Hans Zimmer: MADAGASCAR Alexandre Desplat: NEW MOON Bill Conti: ROCKY Ramin Djawadi: GAME OF THRONES Bažant, Hála, Malásek: STARCI NA CHMELU

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Týnec nad Sázavou

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert filmové hudby

Ubytování IrenaTýnec nad Sázavou (8.1 km)

Sport&Relax Centrum BenešovTeplýšovice (9.8 km)

Zámek BerchtoldMnichovice (12.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (7.3 km)
Vodní přehrada Slapy Vodní přehrada Slapy Slapy (11.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (29.2 km)