The Renegade Festival

The Renegade Festival

Adresa:

Neratovice, Tišická 246

Termín: 31.7.2020 1.8.2020

31čvc - 1srp celý den

Žánr: festivalyDJ drum & bass hudba koncerty


Let It Roll přichází s novým konceptem The Renegade Festival, který se uskuteční 31. 7. - 1. 8 v oblíbené letní lokaci Beach Parku v Mlékojedech. Hlavním tématem The Renegade Festivalu bude robot Renegade, který se odtrhl od ostatních robotů a sám se vydal na cestu vesmírem s cílem nalézt nový domov. Pro tentokrát zakotví právě v Mlékojedech a Immortalz  vezme na dobrodružství, kterým bude prozkoumání všech zákoutí drum & bassu.

Hudební program festivalu bude rozdělen na dvě části - denní, která bude do 22:00 probíhat venku, a noční, která bude od 22:00 pokračovat ve vnitřních prostorách Beach Parku. Na line-upu pak Let It Roll spojí české drum & bassové producenty a DJe, které doplní hned několika speciálními hosty ze zahraničí - a nebudou to hosté jen tak ledajací, můžete se totiž těšit na ty nejlepší producenty a DJe z různých koutů Evropy - tak, jak jste na Let It Rollu zvyklí.

Beach Park Mlékojedy se nachází uprostřed přírodního areálu a skrývá v sobě písčitou pláž a jezero ke koupání, které se na dva dny a dvě noci promění v útočiště drum & bassu. Tradičně se můžete těšit na jedinečný stage design a audiovizuální zážitek, který Let It Roll nabízí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Neratovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Renegade Festival

Zoopark ZelčínMělník (10.1 km)

Wellness Hotel STEPPraha (18.5 km)

Výstaviště HolešovicePraha (19.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (19.8 km)