V sobotu 11. července se mělnická náplavka u Vinařství Bettina Lobkowicz promění i díky Lodi Tajemství bratří Formanů na přímořský přístav plný exotických chutí a vůní. Mottem celé akce je propojení „města s vodou“, konkrétně spojení putovní výstavy Imaginárium, která bude slavnostně zahájena v mělnickém Regionálním muzeu v pátek 10. července, s Lodí Tajemství slavící tento rok 20 let svého putování.

Atmosféru dotvoří bohatý doprovodný program, například balkánská dechovka Lovesong Orchestra, kapela Půdorys Psa, kejklíř Slávek, tvůrčí dílny Báry Hubené, ohňová show v podání Vojty Štolbenka a především divadelní představení Aladin na samotné Lodi Tajemství. Po celý den bude moci veřejnost loď navštívit, kromě komentovaných prohlídek se diváci během projekcí a výstavy fotografií Ireny Vodákové seznámí s historií nejen lodi, ale samotného divadelního spolku.

Na břehu bude pro návštěvníky připraveno více jak třicet stánků s grilovanými rybami, krevetami, španělskou paellou, havajským poké, japonským sushi, kubánskými sendviči, nebo srbskou pljeskavicí. Na trhu si budete moci zakoupit také nakládané olivy, exotické ovoce, orientální koření, nebo čerstvé bylinky. Bary s míchanými alko i nealko drinky a domácími limonádami občerství dospělé i děti.

Přijďte s rodinou a přáteli nasát tu pravou letní atmosféru, akce začíná v sobotu 11. července v 10 hodin!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Moře u Mělníka

Zoopark ZelčínMělník (3.9 km)

Ubytování u OkořeHolubice (21.5 km)

Výstaviště HolešovicePraha (27.9 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (28.9 km)