Slavnostní vyhlášení cen Trilobit 2020

Slavnostní vyhlášení cen Trilobit 2020

Adresa:

Beroun, Plzeňská 83/48

Termín: 25.1.2020
Vstupné:

250 Kč

25leden sobota 19:00

Žánr: ostatní akcefilm ocenění trilobit seriál český film dokument cena beroun vyhlášení


Slavnostní večer audiovizuálních cen TRILOBIT 2020 se tentokrát odehraje ve stylu swingu se vším, co k němu patří: s hudbou a zpěvem swingového mága Petra Kroutila a jeho Original Vintage Orchestra, s tanečním doprovodem a nebude chybět ani moderátorské slovo Martina Myšičky.

Ceremoniál začne v 19 hodin v Kulturním domě Plzeňka v Berouně. Předprodej vstupenek odstartuje 11. ledna 2020 v Městském informačním centru Beroun. Cena vstupenky je 250 Kč a její součástí je pozvání na raut po skončení programu. Informace o prodeji je možné získat na tel. 311 654 321 či emailu mic@mkcberoun.cz.

DOPROVODNÝ PROGRAM

Ani aktuální ročník nebude ochuzen o doprovodný program. V rámci projektu Cena diváků mohou 10. a 11. ledna navštívit filmoví příznivci projekce snímků, které stály ve středu zájmu letošních porotců. Na základě hlasování pak navíc mohou rozhodnout o vítězi Ceny diváků – berounský Klepáček a třeba i cenu jeho tvůrci předat. Projekce startují v 9.00 a budou pokračovat až do večerních hodin.

25. ledna, v den slavnostního udílení cen TRILOBIT 2020 se pak nejmenší diváci opět mohou těšit na tradiční Dopoledne s Večerníčkem. Od 10 hodin se bude promítat pásmo oblíbených večerníčků, po němž bude následovat kvíz o ceny s dramaturgem České televize Milošem Zvěřinou. Oba programy se uskuteční v Městském kině Beroun, vstup je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slavnostní vyhlášení...

Relax Pohoda HouseLoděnice (7.3 km)

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (9.2 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (18.4 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (9.6 km)
Státní hrad Křivoklát Státní hrad Křivoklát Křivoklát (16 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (28.5 km)