Výstava betlémů, autogramiáda, koncert zvonkohry

Adresa:

Velké Přílepy, Pražská 45

Termín: 30.11.2019
Vstupné:

zdarma

30listopad sobota 10:00

Žánr: výstavy


Předvánoční autogramiáda mezi betlémy ve Velkých Přílepech v Domě U Korychů v sobotu 30. listopadu 2019. Přes 60 autorů (Ivo Šmoldas, Václav Větvička,Radim Uzel, Václav Žmolík, Ivanka Devátá a další).

V sobotu 30. listopadu 2019 bude Dům U Korychů ve Velkých Přílepech patřit spisovatelům, ilustrátorům a především čtenářům a milovníkům doby vánoční. Úderem desáté hodiny začne velká předvánoční autogramiáda s bohatým doprovodným programem. Účast přislíbilo mnoho zajímavých osobností, herečky Zdenka Procházková, Ivanka Devátá, Míša Dolinová, moderátor Petr Jančařík a mnoho dalších. Veškeré hemžení v sále mezi knihami, spisovateli, ilustrátory i dalšími zajímavými hosty oživí skvělé swingové hudební trio Jiřího Šrámka. Návštěvníci holdující šachové hře si mohou přinést vlastní šachovnici a zahrát si simultánku s mistrem šachu Petrem Vaňkem. Děti přijde pozdravit Mikuláš a samozřejmě nepřijde s prázdnou. Venku si mohou děti v živém betlému pohladit zvířátka. Další betlémy najdou návštěvníci v galeri Domu U Korychů na speciální premiérové výstavě. Betlémy papírové, dřevěné, perníkové, keramické, betlémy v obrazech i ve fotografiích se budou ucházet o nejvyšší přízeň návštěvníků. Oceněny budou nejen jejich majitelé nebo tvůrci, ale i ti, kteří budou hlasovat.

Na vše bude dohlížet pelhřimovská agentura Dobrý den – muzeum kuriozit. Úderem 17. hodiny se v centru obce rozsvítí vánoční strom, v sousedství na nedaleké louce bude připravena unikátní mobilní zvonkohra Petra Manouška a netradiční vánoční koncert může začít. Přijďte poslední sobotu v listopadu do velkopřílepského Domu U Korychů, potkáte se se spisovateli, ilustrátory, mnoha zajímavými hosty, předvánočně se naladíte a domů si navíc odnesete knihu s podpisem autora, třeba jako vánoční dárek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Středočeský kraj Akce v obci Velké Přílepy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava betlémů,...

Ubytování u OkořeHolubice (6.5 km)

Villa St. TropezPraha (8.6 km)

Vila LannaPraha (9.4 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (10 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (10 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (11.2 km)