Piknik na Nováku - Příbram

Piknik na Nováku - Příbram

Adresa:

Příbram, Nový rybník

Termín: 31.8.2019

Žánr: ostatní akcepiknik gastronomiepřednášky


V sobotu 31. srpna nemusíte plánovat jídelníček pro sebe ani svoji rodinu či přátele. Stačí zajít na "Novák" a bude o vás i vaše chuťové pohádky postaráno. Koná se 2. oficiální ročník Pikniku na Nováku.

"Minuly rok jsme uspořádali první ročník a byli jsme zvědaví na odezvu obyvatel našeho města a také na to, jestli je po podobně akci v Příbramí "hlad". Odpověď byla jasna. Ano. Akci i přes nepřízeň počasí navštívilo okolo 1000 návštěvníků a jejich reakce byly v drtivé většině pozitivní, a proto bude poslední sobota o prázdninách v Příbramí opět patřit kvalitnímu jídlu a pití", uvedl akci Vojtěch Hrach, který je jedním z pořadatelů.

Piknik na Nováku bude stejně jako minulý rok přehlídkou stánku, jejich nabídka bude zahrnovat menu z celého světa. Na své si přijdou milovníci asijské kuchyně, italských pokrmů, chybět nebudou hamburgery a jiné speciality. K dobrému jídlu patří také kvalitní pití. Na výběr bude výběrové víno, několik druhů pivního moku, domácí limonády a samozřejmě káva. 

Menu účastníků Piknik 2019:

Chop's Philly & Co. Authentic Philadelphia Cheesesteaks - Americké steaky

BroBeans Prague - Mexická kuchyně

Aloha bar - burgery a kuřecí křídla

U sýráků - raclette

Comic cone pizza - Pizza v kournoutku 

Kromě jídla a pití se můžete také těšit doprovodný program pro děti i dospělé. Cely den bude znít areálem chillout hudba od lokálních djs. Pro děti bude připraven skákaci hrad. Myslíme také na gastro vzdělaní, a proto bude připravena přednáška, která vám pomůže se zdokonalit a naučit něco nového o jídle a vaření. Tak jako minulý rok nebude chybět soutěž v pojídání knedlíků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Příbram Akce v obci Příbram

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Piknik na Nováku -...

Time Cafe & PenzionPříbram (1 733 metrů)

Rezidence HolšínHluboš (11.8 km)

Rezidence V ParkuDrhovy (17.5 km)