15. 8. 2020 9:00 - 16. 8. 2020 20:00

Jarmark, pohádky, houpačky a kolotoče, hudba rozličných žánrů, ranní mše v kostele - to vše nás čeká opět po roce v sobotu 15. srpna. Sejdeme se opět v Komenského ulici a na návsi před kostelem Nanebevzetí Panny Marie. Na tu letošní pouť přijalo pozvání několik hudebních skupin a umělců. Sobotní dopoledne bude patřit hlavně dětem. Divadlo studna si pro ně připravilo pohádku, loutkový ateliér, kde si budete moci vyrobit vlastní loutku. Divadlo zajištuje i úžasný svět her a chůdaře. Po pohádce si děti mohou zazpívat s Pavlem Hokrem a těšit se mohou i na skvělé šermíře ze SHŠ Burdýři.

Po poledni Vám bude vyhrávat kapela Vapa, jenž hraje české, slovenské a zahraniční hity všech žánrů v akustické podobě. Kdo ví, třeba si budete moci říci i o písničku na přání. Milovníci vážné hudby se mohou těšit na vystoupení Černošické hudební společnosti v kostele. Následovat bude odpolední pohádka o Všudybylovi a v Poberouní oblíbená country kapela Kapičky. Podvečer bude pódium patřit muzikálovému zpěváku Petrovi Šudomovi a latinskoamerické kapele Duende. 

Dále na podiu vystoupí i interaktivně mistr ČR v beatboxu mistr Tiny. Na pouťové večerní zábavě to s Vámi rozjede skupina Harry band, která jak víme, umí vždy dobře pobavit. Vrcholem sobotní noci kromě pouťové zábavy bude bezesporu ohňová show v podání skupiny Pa-li-Tchi. Letos je pouť pouze v sobotu, ale milovníci vážné hudby o svůj velkolepý nedělní koncert nepřijdou. Černošická komorní filharmonie a Pražští pěvci pro Vás nastudovali Mši C dur od L.V.Beethovena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Černošická...

Volcano Spa HotelPraha (9.2 km)

Villa Seven HillsPraha (9.7 km)

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (10.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (10 km)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (14.6 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (13.5 km)