Kouřimská skála 2019 aneb Vzpomínka na Petra Muka

Adresa:

Kouřim

Termín: 24.8.2019
Vstupné:

350 (do 30.6.) / 450 (do 23.8.) / na místě 500

24srpen sobota 13:00

Žánr: koncerty


Sobota 24. srpna bude patřit již osmému ročníku letního hudebního festivalu v přírodním areálu Kouřimská skála. S podtitulem „Vzpomínka na Petra Muka“ je to setkání muzikantů s přátelským vztahem k tomuto výbornému zpěvákovi, který navždy odešel v roce 2010.

Letošní obsazení je opět mimořádné: JANEK LEDECKÝ s kapelou, PETR KOLÁŘ s kapelou, VAŠO PATEJDL /ELÁN/, THOM ARTWAY s kapelou, ČESKÉ SRDCE, BOHOUŠ JOSEF, B.LUES, COVERTRIO+. Ve speciálním večerním bloku s Petrovými písněmi se představí PETR MUK BAND (Jana Feriová, Jana Vaněčková, Michaela Klímková, Zbyšek Kordač, Luděk Fiala, Vít Bareš a Tomáš Waschinger). Připojí se opět i kouřimští umělci: Tomáš Jerry Waschinger (bubenické sólo), gymnastka Tereza Strejčková – mistryně světa ve sportovním aerobiku a žáci ZUŠ. Pro děti budou připraveny zábavné atrakce a vystoupení ŠTÍSTKO A POUPĚNKA.

Teenageři si mohou užít Parkourové vystoupení s workshopem a BMX trial. Ti všichni naplní výbornou muzikou, tancem a zábavou čas od 13 hodin až do jedné po půlnoci. Předprodej: Ticketstream a Infocentrum Kouřim Pořádá: Umělecká agentura RichART Tábor, Vinotéka č. p. 47 Kouřim za podpory města Kouřim

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Kouřim

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kouřimská skála 2019...

Usedlost NouzovZásmuky (9.7 km)

U PichlerůPňov-Předhradí (14 km)

StromhouseVlkančice (15.9 km)