V sobotu 22. 2. 2020 se uskuteční další ročník masopustního veselí na Mayrovce. Od 15 hod. začíná na Mayrovce program: flašinetář Honza z Ostrova-setkání průvodů, udělení masopustních práv - korunovace královen masopustu - vystoupení Krušnohorské dudácké muziky - od 16:00 zahraje v cechovně Kladenská heligonka. 

Na Mayrovku se vydají tyto masopustní průvody:

Průvod maškar z Podprůhonu vyrazí ve 13:00 z náměstíčka Viktora Stříbrného a půjde trasou V. Burgra – Havířská - A. Suchého – V. Kratochvíla - Na Vyhaslém - přes Kamenný vrh - Lesní - směr Hornický skanzen Mayrau.

Průvod maškar z Tuháně s obchůzkou po domech vyrazí ve 13:00 z Louky trasou ulice Lesní - Aeškerova - Revoluční - směr Hornický skanzen Mayrau.

Průvod maškar z Libušína vyrazí ve 14:00 od MÚ Libušín trasou Přemyslova - sídliště - ulicemi Františka Brzáka - Tuháňská - okolo střelnice a čističky odpadních vod - směr Hornický skanzen Mayrau

Průvod maškar z Vinařic vyrazí ve 13:30 od OÚ Vinařice a s obchůzkou po domech se vydá trasou V. ulice - ulicemi k Náměstí - Švermovská - 9. května - Hornická - Hlavní - směr Hornický skanzen Mayrau

Masopust pokračuje taneční zábavou v sále hospody Případov v Třebichovicích od 19 hod. (vstup již od 18 hod.) - zahraje kapela Podvobraz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Masopust 2020 - Vinařice

Sporthotel SletištěKladno (3.4 km)

Ubytování u OkořeHolubice (13.9 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (16 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Křivoklát Státní hrad Křivoklát Křivoklát (20.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (24.9 km)