Krásný ztráty live 2020 - Všetice

Krásný ztráty live 2020 - Všetice

Adresa:

Netvořice, Všetice 6

Termín: 14.8.2020 15.8.2020

14srp - 15srp celý den

Žánr: festivalyhudba lidová hudba beat rock blues rock

Umělci: Ivan Hlas trioButyMonkey BusinessMichal Prokop


Hudební přehlídka pečlivě vybraných účinkujících několika generací a mimořádných, jindy se neopakujících muzikantských setkání, se letos odehraje ve dnech 14.-15. srpna na již zavedeném místě, na statku ve středočeských Všeticích. Do obnoveného předprodeje míří z důvodů limitů kapacit pro akce: 150 standardních dvoudenních vstupenek, 50 vstupenek s možností ubytování ve stanovém městečku a také 60 ubytovacích balíčků v hotelech v nejbližším okolí. Novinkou letošního roku jsou také jednodenní vstupenky: 100 vstupenek na pátek a 100 vstupenek na sobotu.

Už před nástupem korona-krize byli oznámeni první účinkující, jimiž budou Ivan Hlas Trio, skupina Buty a Monkey Business. Je samozřejmé, že tradičně na programu nebude chybět ani garant celého festivalu, podle jehož velkého hitu byla akce nazvána, Michal Prokop. Další jména pořadatelé oznámí v nejbližších dnech.

Buty jsou česká populární hudební skupina, původně z Ostravy, která vznikla v roce 1986 ze skupin U238 a B komplex. Zakládajícími členy jsou Richard Kroczek a Radek Pastrňák. K nim se přidali Vít Kučaj, Ivan Myslikovjan a Luděk...
Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Netvořice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Krásný ztráty live...

Statek MalčanySlapy (7.6 km)

Resort Beach Nová ŽivohošťSejcká Lhota (8.9 km)

TEPfaktorSejcká Lhota (12.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Vodní přehrada Slapy Vodní přehrada Slapy Slapy (6.8 km)
Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (10.3 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (31.7 km)