Strašidelný les - Mladá Boleslav

Adresa:

Mladá Boleslav, Na Štěpánce 3

Termín: 6.10.2018

6říjen sobota 18:30

Žánr: ostatní akcestrašidelný les děti rodina soutěže a hry akce v přírodě


Noční strašidelná stezka odvahy je vhodná pro děti od 4 let do cca. 10 let (nemáme žádné hororové masky ani krvavé scény). Malé děti a strašpytlíci startují od 18:30 do 20:00 hodin, větší děti a nebojsové od 20:00 do 22:00 hodin.

Start a cíl je z ul. Na Celně (u plaveckého bazénu). Temný podzimní večer, hustý černý les – ideální místo, kde člověk může potkat strašidla! Ale kdo se bojí, ať raději zůstane doma pod peřinou! Otestujte vaši odvahu na strašidelné noční stezce plné duchů, strašidel, ježibab a nočních děsů! 6. října se na vás připravují strašidla z celé Evro py! Po c estě parkem Štěpánka, která bude osvětlena jen slabými barevnými světélky, na vás čeká spoustu neživých exponátů, ale i živá strašidla. Byli jste už v kostlivcově zahrádce? Viděli jste strom duchů nebo lidské kosti? Víte, jak vypadá párty kostlivců? Ochutnali byste drink z umrlcova baru? Všechny exponáty budou nasvíceny tajemným modrým světlem. Trasa je cca. 1 km dlouhá. Bude značená chemickými svítícími tyčinkami, lampiony a fáborky. Pokud si chcete strašidelnou atmosféru užít, neberte si baterku, je možné jít i bez baterky. Vstupné: 60 Kč/dospělý a dítě nad 4 roky (v ceně je diplom i malá odměna v cíli) Start a cíl je z ul. Na Celně (u plaveckého bazénu) Naše strašidelné lesy začínají za šera. Startuje se po 2 minutách tak, abyste si mohli strašidelnou atmosféru dostatečně užít a mohli j&i acute;t sami. Na trase potkáte živá strašidla a spoustu neživých exponátů, jako vstup do ďáblovy tlamy - strašidelná brána, závěsná strašidla, hrobeček, kostlivce, opravdové kosti….. Každý rok máme několik stejných strašidel a několik nových. I letos budete moci potkat některá z těchto strašidel (min. 10, většinou však více strašidel): vlkodlak, vězeň, šílený doktor, čert, kostlivec, loupežník, ježibaba, upír, noční lesní pán, mrtvá servírka, oběšenec muž bez tváře…. v každém strašidelném lese naj dete jin á strašidla.

PROSÍM VÁS O REZERVACI ČASU STARTU na info@kouzelny-svet-skritku.cz . Nebudete muset čekat dlouhou frontu na startu. Děkujeme za pochopení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Strašidelný les -...

Zámek LoučeňJizbice (15.6 km)

Zámecký hotel MaxmiliánJizbice (15.6 km)

Středověký hotel DěteniceDětenice (18.8 km)