Den první pomoci

Den první pomoci

Adresa:

Čestlice, Pražská 138

Termín: 26.8.2018

26srpen neděle 10:00

Žánr: ostatní akce


Umíte správně poskytnout první pomoc? Přijďte si to vyzkoušet. Farmaceutická společnost Pfizer organizuje ve spolupráci s Českým červeným křížem celodenní akci s názvem Den první pomoci. Její čtvrtý ročník se uskuteční v neděli 26. srpna od deseti hodin v Aquapalace Praha.

Návštěvníci si na třech záchranářských stanovištích vyzkoušejí masáž srdce, záchranu tonoucího i to, jak postupovat při alergické reakci či dušení. Každou hodinu proběhnou moderované vstupy s ukázkami první pomoci od profesionálů a následně si na stanovištích mohou děti i dospělí vyzkoušet první pomoc prakticky. Pokud splní na všech stanovištích kontrolní úkol, což jim záchranáři zaznamenají do speciální kartičky, mohou si vybrat dárek nebo osvěžení v podobě zmrzliny.

Program 10:00 – zahájení akce 10:15 – ukázka první pomoci člověku v bezvědomí 11:15 – ukázka první pomoci tonoucímu 12:15 – ukázka první pomoci při alergických reakcích a dušení 13:15 – ukázka první pomoci člověku v bezvědomí 14:15 – ukázka první pomoci tonoucímu 15:15 – ukázka první pomoci při alergických reakcích a dušení 16:15 – ukázka první pomoci člověku v bezvědomí 16:30 – ukončení programu Celou akcí provede moderátor Libor Stach. Den první pomoci probíhá uvnitř areálu aquaparku, vstup podléhá standardnímu vstupnému Aquapalace Praha.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den první pomoci

Top Hotel PrahaPraha (6.6 km)

Residence TrafickPraha (9.3 km)

Zámek BerchtoldMnichovice (11.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (11.9 km)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (13.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (12.8 km)