Mezinárodní kynologický festival CACIT Dobříš

Mezinárodní kynologický festival CACIT Dobříš

Adresa:

Dobříš

Termín: 18.8.2018 19.8.2018
Vstupné:

50,- děti do 15 let zdarma

18srp - 19srp celý den

Žánr: sportfotbaldětskésoutěž


Příští víkend se bude na Dobříši konat již 13. ročník Mezinárodního kynologického festivalu CACIT Dobříš 2018. Diváci uvidí představení více jak 250 špičkových závodníků z České republiky i ze zahraničí v pěti psích sportech. Hlavní závod ve sportovní kynologii bude probíhat na fotbalovém stadionu MFK Dobříš.

Diváci uvidí vždy 6 závodníků na poslušnosti a poté 6 závodníků na obraně. Obrana je královskou disciplínou, kde psi projeví maximální bojovnost a razanci při střetech s figurantem. Dalšími soutěžemi budou v sobotu závody v obedience a hoopers na školním sportovním hřišti 1. ZŠ Dobříš. V neděli dopoledne proběhne v zámeckém parku závod v dogbiatlonu (nový, dynamický sport, který spojuje běh se psem se střelbou). Nedělní odpoledne pak bude patřit závodům v agility na školním sportovním hřišti. K festivalu tradičně patří i bohatý doprovodný program pro dětské i dospělé diváky. V sobotu proběhne na hřišti s umělou trávou v areálu MFK Dobříš „Dětské odpoledne o psech a se psy“.

Děti si budou moci vyzkoušet spoustu soutěží se svými čtyřnohými parťáky i bez nich. V neděli odpoledne v rámci tradiční Dogshow předvedou své praktické umění psovodi Ostrahy Letiště Praha. Diváci si také budou moci prohlédnout záchrannou techniku HZS Letiště Praha. Pro všechny zájemce je také připravena prezentace partnera závodu, společnosti Renault. Nejnovější modely si budete moci také vyzkoušet na vlastní kůži. Nenechte si tento svátek sportovní kynologie na Dobříši ujít! Všechny další informace najdete na www.cacit.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mezinárodní...

Rezidence V ParkuDrhovy (915 metrů)

Rezidence HolšínHluboš (5.4 km)

TEPfaktorSejcká Lhota (13.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (36.6 km)