Design Lock - Muzeum Roztoky

Design Lock - Muzeum Roztoky

Termín: 23.9.2018
Vstupné:

zdarma

23září neděle 10:00

Žánr: ostatní akcehand-made market zdarma


Přijďte podpořit českou kreativitu, něco si vyrobit, originálního koupit, výtečně se najíst a skvěle se pobavit s celou rodinou na první roztocký hand-made market v neděli 23. 9. 2018 od 10:00 do 17:00 na zámek v Roztokách u Prahy.

DESIGN LOCK je místem setkání kreativních lidí s chutí tvořit, ale i těch, jež originalitu vyhledávají a dokáží ji také ocenit. Návštěvníkům nabídne rozsáhlou škálu výrobků (hračky, módu pro malé i velké, knížky, bytové doplňky, šperky, kabelky, pamlsky a v neposlední řadě i přírodní kosmetiku pro děti i dospělé), ale vždy s důrazem na kvalitu.

Roztocký zámek a jeho okolí je jen několik minut cesty z Prahy a jako oblíbený cíl nedělních výletů je ideálním místem pro rodiny s dětmi, které zde budou moci v přátelské atmosféře strávit celý den. Vedle stánků vybraných výrobců na ně bude čekat originální doprovodný program (loutkové divadélko, dětská jóga, DJ), řada workshopů (aranžérský kurz, výroba netoxické kosmetiky, náramků z minerálních kamenů, loutek a pod. ) a stejně tak i zajímavé a pestré občerstvení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Design Lock - Muzeum...

Vila LannaPraha (6.3 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.4 km)

The Golden Wheel HotelPraha (7.8 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.5 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (8.1 km)