Festival Kačeři - Horčápsko

Festival Kačeři - Horčápsko

Adresa:

Horčápsko

Termín: 17.8.2018 18.8.2018
Vstupné:

400 Kč

17srp - 18srp celý den

Žánr: festivalyhudba sport


Festival Kačeři přiveze pohodu, parádní kapely a DJs
Léto se přiblížilo raketovým tempem a s ním i tradiční festival Kačeři. Pro třináctý ročník byl zvolen magický víkend 17. a 18. srpna 2018, místo zůstává stejné, Horčápsko u Březnice.
Celou zimu probíhal pečlivý výběr kapel a DJs, až z něj vzešla jedna z nejlepších sestav celé historie. Těšit se můžete jak na domácí, tak na několik zahraničních kapel a DJs. Na koho se v srpnu přijedete do Kačerova? Lahůdek bude mnoho. Ať se jedná o navrátivší punkovou kapelu Pipes and Pints, kterým budou zdatně sekundovat místní oblíbenci E!E. Rapovým zástupcem nebude nikdo menší než Prago Union, v současnosti jedna z nejoblíbenějších českých rapových skupin. Zahraničním headlinerem a zároveň velkým tahákem bude německá rocková parta Tune Circus. Dalším jménem, které je v poslední době velmi v kurzu, je postava Kapitán Demo, ten drtí jednu anketu za druhou. Pokud chcete trochu přitvrdit, těšte se na Cocotte Minute. Tato známá jména doplní další oblíbené regionální kapely.

Ke Kačerů patří samozřejmě také DJové. DJ stage se ponese v rytmech drum and bass, house, techno. Největším jménem mezi DJs je zajisté španělská techno hvězda z Malagy DJ Horacio Cruz, který vystupuje na nejznámějších světových festivalech. Pátečním jménem s velkým „j“ je nejvýznamnější slovenský projekt B-complex. V letošním roce se představí ve speciálním setu. Dalším pátečním zvučným jménem je legendární DJ Pixie. Žhavým tipem bude také vystoupení DJ Magenta, který vydává své tracky u zahraničních vydavatelství. Sobota bude patřit známým house a techno mistrům mixážních pultů, kterými jsou Subgate, Roberto Chochola, Ravic, Wulky a spoustě dalších. Na DJ pódiu se představí na 30 DJs.

Kačeři nejsou jen o hudbě. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program. Sport a kultura zde jdou ruku v ruce. Fotbalový turnaj, volejbalový turnaj, beerpong turnaj?! Ano, to vše na Kačerech zažijete. Navíc třeba grafity jam, dětskou zónu, slack line, velký chillout se stolními fotbálky. Nudit se rozhodně nebudete.

Nejlevnější celofestivalové vstupenky zakoupíte na internetu přes www.goout.cz. Více informací naleznete na www.kaceri-festival.cz, na Facebooku nebo Instagramu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Kačeři -...

Time Cafe & PenzionPříbram (11.9 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (14.7 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (19 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Orlík Zámek Orlík Orlík nad Vltavou (15.6 km)