Víkend integrovaného záchranného systému se Skupinou ČEZ

Víkend integrovaného záchranného systému se Skupinou ČEZ

Adresa:

Čestlice, Pražská 138

Termín: 21.7.2018 22.7.2018

21čvc - 22čvc celý den

Žánr: ostatní akce


Od soboty 21. července bude celý víkend v Aquapalace Praha patřit složkám integrovaného záchranného systému ČR. Děti i dospělí se mohou těšit na hasičská auta a policejní techniku. Kromě toho se naučí základy sebeobrany nebo poskytnutí první pomoci.

Program odstartuje v prostoru Vodního světa v 11 hodin ukázkou záchrany tonoucího. „Návštěvníci se poté seznámí s činností složek integrovaného záchranného systému. Před budovou aquaparku budou moci usednout do hasičských vozů, na zahradě pak obléci nehořlavý oblek nebo si zkusit, jaké je to hasit džberovou stříkačkou,” říká event manažerka Aquapalace Praha Dominika Longauerová. V Paláci dobrodružství se děti pod vedením zkušených záchranářů naučí, jak poskytnout první pomoc zraněným. V potápěčské jámě předvede poříční policie lovení předmětů pomocí detektoru kovu. 

Akci bude doprovázet také represivní složka Policie ČR s ukázkou sebeobrany, při které se mohou návštěvníci pokusit “přeprat” policistu. „Víkend se záchrannými složkami pořádáme v Aquapalace Praha již tradičně a mezi návštěvníky se těší stále většímu zájmu. Máme radost, že si lidé chtějí zásady bezpečnosti, které třeba už ze školních let zapomněli, znovu osvojovat. Kromě zajímavých ukázek získají i cenné informace od zkušených profesionálů, naučí se, jak postupovat v krizových situacích a navíc si užijí i mnoho zábavy v rámci doprovodného programu,” doplňuje Dominika Longauerová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Víkend integrovaného...

Top Hotel PrahaPraha (6.6 km)

Residence TrafickPraha (9.3 km)

Zámek BerchtoldMnichovice (11.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (11.9 km)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (13.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (12.8 km)