6. Český ukulele festival

6. Český ukulele festival

Adresa:

Únětice, Rýznerova 19

Termín: 27.7.2018 29.7.2018

27čvc - 29čvc celý den

Žánr: festival


Přijeďte si užít poslední červencový víkend na 6. Český ukulele festival „Ladies edition“! Pátek 27. července - neděle 29. července 2018

Letos nás čeká jedinečná událost svého druhu na světě, a to „Dámské vydání“ ukulele festivalu.  Představíme převážně ženské účinkující a můžeme od nich čekat velké věci. Hlavním lákadlem bude havajské duo Honoka & Azita, které se aktuálně těší celosvětovému úspěchu, získává mnohá ocenění a v Itunes World music charts dosáhlo na 1. příčku.

Za pět let náš festival dosáhl skvělé reputace po celé Evropě a to nejen díky uvolněné přátelské atmosféře, ale i díky velmi vysoké umělecké úrovni hráčů.

V průběhu 5. ročníku  festivalu jsme napočítali přes 27 národností!

První den festivalu bude již tradičně výletní. Letos pojedeme vlakem do skvostného středověkého města Kutná Hora, kde budeme hrát poblíž úžasného chrámu Svaté Barbory. Těšte se na skvělou podívanou a spoustu letní zábavy v krásných prostorách.

Sobota a neděle se odehrají v malebném Únětickém pivovaru ve vsi Únětice na okraji Prahy, program bude po celé dva dny nabitý workshopy a koncerty. Hlavní koncertní pódium bude v Únětickém pivovaru v centru obce a nebude chybět ani bohatá tombola!

V rámci festivalového programu uslyšíte: děti z místní školy, skupinu únětických žen, Mersey Belles, Ukulele Troublemakers, Les Poupées Gonflées, Elis Mraz, fantastický Bad Mouse Orchestra, Elke & the Cool Girls, Sam Brown, nováčky na festivalu Zoë Bestel, výjimečnou Tricity Vogue, Geralda Rosse a vše završí návrat tolik oblíbené dvojice Honoka & Azita.

Na Českém ukulele festivalu nejen hudbu uslyšíte, ale také se sami můžete zapojit do hry! A to ať už na workshopech, nebo v rámci jamm sessions, které probíhají po celý festivalový víkend a nebo dokonce můžete překonat ostych a vystoupit na pódiu v rámci „volného mikrofonu“.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Únětice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 6. Český ukulele...

Vila LannaPraha (6.5 km)

Výstaviště HolešovicePraha (7.4 km)

The Golden Wheel HotelPraha (7.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.4 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.4 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (8.6 km)