Opening Weekend - Beach Park Mlékojedy Neratovice

Opening Weekend - Beach Park Mlékojedy Neratovice

Adresa:

Mlékojedy, Tišická 246

Termín: 25.5.2018 26.5.2018
Vstupné:

70,- Kč

25květen pátek 21:00

Žánr: koncertyrap


Beach Park Mlékojedy se nachází na břehu zatopené pískovny mezi obcemi Tišice a Mlékojedy u Neratovic. Představuje stálou letní scénu, která propojuje hudební a filmovou produkci se sportovním vyžitím. V letošním roce areál dosáhne své plnoletosti a my se těšíme na skvostné oslavy.

Tradičně otevíráme areál svým návštěvníkům poslední víkend v květnu, konkrétně 25.-26.5.2018. Na oba dny máme pozvané fantastické hosty, takže věříme, že s námi zůstanete po celý víkend a perfektně zahájíme letní sezónu 2018. V pátek nás navštíví Vladimir 518.

VLADIMIR 518
Když se řekne pražský rap, masové většině lidí naskočí asociace jako PSH nebo Indy & Wich. Novodobější fans nejspíš odpoví Supercrooo, Smack nebo kohokoliv jiného, Vladimir 518 tu ale byl, je a zřejmě ještě dlouho bude!

Člověk se ani nemusí dlouho zamýšlet a vzpomene si na opravdu obrovskou škálu hitů. Nemá cenu je vyjmenovávat, fakt, že kód 518 je podepsán pod činostmi jako výtvarnictví, graffiti, knihy, promotérství, grafika a v posledních letech převážně rap, svědčí o kreditu, jakým se tu může pyšnit málokdo.

2 sólo desky - 2 sošky Anděla, to je bilance hlavy labelu Bigg Boss, která na letošní rok chystá album s Hugo Toxxxem a rozhodně ho nemine ani účast na společném LP Bigg Boss Posse. Stejně jako můžete plody jeho práce zaznamenat například díky dokumentární sérii Kmeny, pro Českou Televizi.

DJ:
- dj N'zym
- James Wing
- Billy Hopp

INSTAGRAM: BEACH_PARK_MLEKOJEDY
APLIKACE: http://mobileapps.anywhere.cz/download/1775
www.beachparkmlekojedy.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Mlékojedy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Opening Weekend - Beach...

Zoopark ZelčínMělník (10 km)

Wellness Hotel STEPPraha (18.3 km)

Výstaviště HolešovicePraha (19.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (19.6 km)