Best Of Broadway

Adresa:

Bratislava, Odbojárov 9

Termín: 5.2.2016

5únor pátek 19:00

Žánr: koncertypopmuzikál


Česká filharmonie zahraje nejslavnější melodie z broadwayských muzikálů

mistrovská díla zazpívají hvězdy z New Yorku

Česká filharmonie pod vedením amerického dirigenta Keitha Lockharta uvede v únoru 2016 čtyři mimořádné koncerty BEST OF BROADWAY. Ve sportovních halách v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě ve výpravné podívané zazní nejslavnější muzikálové melodie světových autorů. Skladby oceněné mnoha cenami zazpívají špičkoví sólisté z broadwayských divadel: Ashley Brown (soprán), Marin Mazzie (mezzosoprán), Jason Danieley (tenor) a Rodney Earl Clarke (bass).

Program tvoří výběr nejznámějších a nejvýznamnějších skladeb světové pokladnice muzikálů – od West Side Story přes Bídníky, Cats a Fantoma opery až po Chicago, Evitu a Mamma Mia!. „Do České republiky přivezeme opravdu to nejlepší ze slavné historie i současnosti Broadwaye,“ uvedl dirigent Keith Lockhart, jež od roku 1995 vede proslulý Boston Pops Orchestra. Sérii koncertů, které se již nebudou opakovat, odehraje Česká filharmonie na multifunkčním jevišti doplněném vizuálními efekty a velkoplošnými projekcemi.

Naše nejprestižnější hudební těleso, Česká filharmonie, nabídne muzikálové melodie v interpretaci broadwayských hvězd vůbec poprvé. Repertoár dvouhodinové show představí originální provedení skladeb jako například Maria, The Phantom of The Opera, I Dreamed a Dream, Dancing Queen nebo Don’t Cry for Me, Argentina, které domácí publikum zná i z českých divadelních scén.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

3srpen sobota 15:00

16srpen pátek 15:00

Monster Meeting Open-Air

, Nové Mesto nad Váhom, Slovensko Koncert

Naše tipy...