Aneta Langerová - Bratislava

Aneta Langerová - Bratislava

Adresa:

Bratislava, Karpatská 3089/2

Termín: 8.4.2020

8duben středa 19:30

Žánr: koncertypop rock

Umělci: Aneta LangerováKorben Dallas


Aneta Langerová se poprvé se slovenskou kapelou Korben Dallas setkala v roce 2015, kdy natočili symfonickou skladbu Sen. Po čtyřech letech opět spojí síly, tentokrát při mnohem větším projektu – vydají některé společné písně a na jaře vyrazí na československé turné.

Koncertní program na turné bude složen ze tří částí – kromě společného materiálu zahrají Korben Dallas i Langerová se svou kapelou vlastní skladby. Jako host se na koncertech představí i zpěvačka a violoncellistka Dorota Barová, která hrála s více členy Korben Dallas v projektu Tugriki a působí také v doprovodné kapele Langerové. 

Aneta Langerová je česká zpěvačka. V červnu 2004 zvítězila v prvním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar a díky tomu vydala v září téhož roku album Spousta andělů. Vystudovala obchodní akademii v Praze. V letech 2005 a 2006...
Trio Korben Dallas hrají uhrančivou hudbu na pomezí rocku a alternativy s prvky bluegrassu či hiphopu. Za své debutové album byla kapela nominovaná na cenu kritiků mezi slovenskými Radio Head Awards.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

3srpen sobota 15:00

16srpen pátek 15:00

Monster Meeting Open-Air

, Nové Mesto nad Váhom, Slovensko Koncert

Naše tipy...