7. Mezinárodní konference o Molekulárním vodíku s mezinárodními řečníky

7. Mezinárodní konference o Molekulárním vodíku s mezinárodními řečníky

Adresa:

Senec, Slnečne jazerá - sever

Termín: 5.10.2019
Vstupné:

€100

5říjen sobota 11:00

Žánr: ostatní akce


Pozvánka na již 7. mezinárodní konferenci: Molekulární vodík v Medicíně v 21. stolení Slovenská republika / Česká republika 5. října 2019 11:00 – 17:00 Evropský institut pro terapii molekulárním vodíkem Místo: Hotel Senec Slnečné jazerá – sever 903 01 Senec Slovensko Drazí hosté, přijměte pozvání na 7. mezinárodní konferenci na téma „Molekulární vodík v Medicíně v 21. století“, která se uskuteční na Slovensku ve městě Senec. Mezinárodní konference o Molekulárním vodíku s mezinárodními řečníky.

Letošní mezinárodní konference o Molekulárním vodíku se účastní světové kapacity ve výzkumu Molekulárního vodíku – Prof. Shigeo Ohta, Prof. Mami Noda z Japonska, Prof. Jan Slezák ze Slovenska, Doc. Michal Botek z České republiky a Prof. Atiakshin Dmitri z Ruska. Proč navštívit tuto jedinečnou akci? Jste zdravotník, doktor, fyzioterapeut, vědec, badatel, kosmetička, vlastník lázeňského či wellness centra, nebo například podnikatel zajímající se o trh s Molekulárním vodíkem? Tato unikátní konference Vám poskytne veškeré informace a „know-how“ o Molekulárním vodíku a jeho praktickém využití.

Molekulární vodík pro zdraví a krásu · mezinárodní řečníci, evropští i asijští experti z oboru · nejzásadnější a nejnovější fakta ve výzkumu Molekulárního Vodíku · benefity a nejvhodnější využití Molekulárního vodíku ve zdravotnictví a wellness · praktické využití Molekulárního vodíku k léčbě kožních chorob – Prof. Guy Elsacker · Prof. Jan Slezák ze Slovenské akademie věd se s vámi podělí o jeho nejnovější poznatky, řekne vám, jak užívat Molekulární Vodík a seznámí vás s jeho pozitivními účinky na kardiovaskulární systém, jeho výzkum je podporován Slovenskou vládou · Dr. Jan Pokrywka Vám odtajní jeho „know-how“ a sdělí vám své zkušenosti s používáním Vodíku při metodě HYPERBARICKÁ terapie a jak ji aplikovat v praxi · MUDr. Zornitza Petrova Markantová se s vámi podělí o její zkušenosti s podáváním Molekulárního vodíku jejím pacientům s nejrůznějšími zdravotními problémy Molekulární vodík při sportu · antidopingový komisař MUDr. Pavel Malovič vám vysvětlí, jak využít Molekulární vodík při sportu, a proč se Molekulární vodík nepovažuje za doping · vědecký odborník doc. Michal Botek z Fakulty tělesné kultury univerzity Palackého v Olomouci se s vámi podělí o své zkušenosti s využitím Molekulárního vodíku ve sportu Molekulární vodík ve WELLNESS a SPA · neomezené možnosti využití Molekulárního vodíku v této oblasti, více s Prof. Im Eunjinem z Korei · tým hotelu Excelsior, již rok provozující Molekulární Vodíkové lázně, se s vámi podělí o své zkušenosti s používáním Molekulárního vodíku v jejich lázních, poví vám nejen o spokojenosti jejich hostů, ale také o ekonomickém přínosu spojeném s poskytováním těchto speciálních a novodobých procedur Autogramiáda knihy „Molekulární Vodík v Biologii a Medicíně“ od Prof. Shigeo Ohta, která bude zároveň pro návštěvníky k dispozici k prodeji za €10. Speciálně vyhrazený čas pro otázky a odpovědi, kdy budete moci klást odborníkům své případné dotazy. Prohlídka a ukázka léčebných procedur v lázeňském hotelu Excelsior.

V ceně zahrnuto: · ZDARMA kniha „Molekularní Vodík v Biologii a Medicíně“ s vlastnoručním věnováním a podpisem od Prof. Shigeo Ohta · ZDARMA prospekt shrnující nejdůležitější informace o Molekulárních Vodíkových lázních · ZDARMA vstupné do Molekulárních Vodíkových lázní a SPA hotelu Excelsior platné v den 6. října 2019 – exkurze s občerstvením · občerstvení – coffee break Tlumočeno do angličtiny, češtiny a maďarštiny. Vstupné – €100. Návštěvníci konference obdrží 10% slevu na ubytování během trvání konference v Hotelu Senec. Na recepci hotelu sdělte promo kód: „Vodíková konference“. www.HotelSenec.sk Nutno rezervovat pokoj předem. K dispozici je pouze 250 míst.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Slovensko Akce v obci Senec

Naše tipy...