Cyklokroužky naučí vaše děti jezdit na kole

Cyklokroužky naučí vaše děti jezdit na kole

Adresa:

Praha 1, Na Florenci 1332/23

Termín: 1.5.2018 31.12.2018

1kvě - 31pro celý den

Žánr: sportcyklopro děti


Na kole bezpečně, zábavně, s úsměvem a s kamarády – to je heslo nového celorepublikového projektu Cyklokroužky, který probíhá při základních školách a je určen dětem, které si chtějí jízdu na kole opravdu užít. Pro děti je v rámci projektu připravena i spousta her, pohybových aktivit a vedou jej zkušení cyklističtí trenéři, pro které se kolo stalo životním stylem. Cyklokroužky tak určitě brzy chytnou za srdce i vaše děti!

Cyklokroužky jsou celorepublikový projekt zaměřený na děti, které nechtějí po vyučování lenošit. Získají tady všeobecnou pohybovou průpravu a naučí se bezpečně jezdit na kole. Projekt je určený dětem předškolního a mladšího školního věku a výuka probíhá při jednotlivých školách během celého školního roku, zpravidla jednou až dvakrát týdně. Kroužky vedou zkušení lektoři, kteří mají dobrý vztah k dětem, a především: práce s nimi je opravdu baví.

„Dbáme na to, abychom děti všestranně pohybově rozvíjeli, učíme je bezpečně jezdit na kole, snažíme se jim vštěpovat správné pohybové návyky a pěstovat v nich kladný vztah ke sportu. Vytváříme tak pro děti bezpečné prostředí v partě kamarádů, které spojuje stejný zájem,“ říká Jana Bízková, hlavní manažerka projektu.

Jednotlivá cvičení v Cyklokroužcích jsou ideálním prostředkem ke zlepšení pohybových schopností, učí děti poznávat, vnímat a správně ovládat své tělo, a i díky nim si pak dokážou osvojit vhodné pohybové stereotypy.

Projekt Cyklokroužky podporuje řada známých osobností, jako je účastník Tour de France René Andrle, olympijská vítězka v rychlobruslení Martina Sáblíková nebo profesionální cyklokrosař Michael Boroš.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cyklokroužky naučí...

Tyn Yard ResidencePraha (910 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 326 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 370 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (675 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 167 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 385 m)