Raw Art Wrestling - den s ilustrací

Raw Art Wrestling - den s ilustrací

Adresa:

Praha 7, Tusarova 791/31

Termín: 21.4.2018 22.4.2018
Vstupné:

zdarma, vstupné u přednášek

21dub - 22dub celý den

Žánr: ostatní akceworkshopdesignsoutěž


4. ročník ilustrátorské soutěže Raw Art Wrestling má před sebou finálový souboj a vy můžete být u toho. Máte možnost dívat se umělcům nejen pod ruce a zvolit absolutní vítěze, ale čeká vás celý den plný přednášek, workshopů, panelových diskusí se špičkami ve svém oboru a společným tématem-ilustrace.

RAW Art Wrestling se v loňském roce z večerního živého ilustrátorského souboje proměnil v celodenní zábavu pro širokou veřejnost a letos v nastaveném trendu bude pokračovat. Návštěvníci se tak na celý den ponoří do světa komerční ilustrace ve všech jejích podobách – concept artu, charakter designu, komiksu a třeba i mural artu a umění ve městech. Na své si přijdou i děti, které svou kreativitu budou moci projevit např. při vybarvování různých omalovánek.

Finálová zkouška kreativity Ze semifinálové čtyřiadvacítky mladých umělců jich do posledního kola postoupilo celkem 16. Ve finále budou proti sobě soutěžit opět ve 4 kategoriích, a to v ilustraci, charakter designu, komiksu a speed sculptingu. Od 18.00 hod. se tak veřejnosti naskytne příležitost sledovat umělce přímo v akci a jak si dokáží za 120 minut poradit s tématem, které se dozví od porotců až těsně před zahájením finále. Na divácích pak bude zvolit absolutní vítěze, kteří si odnesou hlavní cenu – grafický tablet Wacom Cintiqe.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Raw Art Wrestling - den...

Výstaviště HolešovicePraha (1 302 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (2.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.2 km)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (908 m)