Prague Proms: Hollywood Night

Prague Proms: Hollywood Night

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 5

Termín: 19.7.2018
Vstupné:

500 Kč - 1 500 Kč

19červenec čtvrtek 19:00

Žánr: koncertyPrague Proms 2018koncerty


Hollywood Night po jednadvacáté! To je slušná bilance, připomeneme-li našemu věrnému publiku loňská turné se skladateli – dirigenty, s velikány hudby stříbrného plátna, jakými jsou bezesporu Ennio Morricone, Hans Zimmer nebo James Newton Howard. A vůbec se nezdá, že by zájem upadal, spíše naopak.

Letos čeká ČNSO cesta do Skandinávie s Harry Potterem (John Williams), s Indiana Jonesem a Čelistmi (rovněž Williams) do Británie (premiéry v Praze), a řada jednotlivých koncertů s filmovou hudbou v Čechách (Casino Royale, Sám doma, La La Land, Láska nebeská, Tři oříšky pro Popelku, Vladimir Cosma, Henry Mancini, a znovu Ennio Morricone).

Pro koncert v Obecním domě 19. 7. jsme připravili novinky i skladby, které již zazněly a nikdy se neoposlouchají. Ve spolupráci s dirigentem Carlem Davisem, který řadu z nich aranžuje, vám naservírujeme pestrou směs. Na pódium nastoupí s orchestrem sbor a sólisté, aby zahráli FANTASY - pohádky plné laskavého hororu, VÁŠNĚ a filmový JAZZ, i to je tradiční téma našich soundtrackových koncertů, plných silných motivů a improvizací. Prostě ABSOLUT HAPPY MUSIC. A jestliže se řekne NA MOŘI, nemůže pod takovým názvem chybět Pearl Harbor, Trosečník, loňský sběratel cen Dunkirk (Hans Zimmer) a samozřejmě Piráti z Karibiku. Nezapomeneme ani na něco málo z klasiky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Proms: Hollywood...

Tyn Yard ResidencePraha (304 metrů)

The Emblem HotelPraha (705 metrů)

ValentinskaPraha (827 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (50 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (537 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (921 m)