Čarodějnice 2020 na Ladronce Praha

Čarodějnice 2020 na Ladronce Praha

Adresa:

Praha 6, Tomanova 1028/1

Termín: 30.4.2020
Vstupné:

zdarma

Žánr: ostatní akcepálení čarodějnic rodina děti soutěže a hry hudba zdarma sport atrakce workshopy


Již 15.ročník festivalu Čarodějnice na Ladronce se uskuteční 30. dubna 2020. Nabídne pestrý doprovodný program, který připraví DDM a spolky působící na MČ Praha 6, jehož součástí bude také Čarodějnická olympijská stezka odkazující na letošní olympijské hry. O hudební část programu se postará např. Sebastian či Berenika Kohoutová.

Vstup je tradičně zdarma.

Cílem pro letošní 15. ročník je zachovat tradiční podobu festivalu, ale zároveň jej posunout směrem k modernímu festivalu s důrazem na ekologii a nové technologie, např. inovativní platební systém. Pestrý program během dne si vezmou na starosti zájmové a sportovní
spolky působící na MČ Praha 6 a také DDM. Kromě tradičního pálení čarodějnice a soutěže o nejlepší čarodějnici/čaroděje bude jedním z hlavních taháků čarodějnická olympijská stezka tématicky spojená s Letními olympijskými hrami, které se uskuteční letos v Tokiu.

Chybět nebude ani rodičovská a relaxační zóna, umělecké workshopy nebo novinka v podobě mini lanovky (ZIP line) a lezecká zóna. Hudební příznivci se mohou těšit na vystoupení mladých hvězd Bereniky Kohoutové, Voxela či Naty Hrychové. Celý večer zakončí koncert známého zpěváka Sebastiana.

Park Ladronka zkrátka nabídne bohatý program během celého dne a již po patnácté tak ukáže, že 30. dubna se doma sedět nevyplatí!

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čarodějnice 2020 na...

Villa St. TropezPraha (2.7 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (3 km)

The Golden Wheel HotelPraha (3.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.4 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (3.6 km)