Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly In Concert

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly In Concert

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 9.6.2018
Vstupné:

od 550,-kč

9červen sobota 18:00

Žánr: filmhudba film


Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl in Concert - nejslavnější pirátské dobrodružství všech dob v jedinečném spojení filmu, promítaného na gigantické HD plátno, a živé hudby hrané symfonickým orchestrem za doprovodu sborů. Z produkce Disney In Concert přichází projekt, který jako vůbec první položil základy světového fenoménu filmových projekcí s živým orchestrálním doprovodem.

Nejslavnější hudební motivy skladatele Klause Badelta a filmovou akademií oceněného Hanse Zimmera ožívaly před zraky nadšených diváků po celém světě ve vyprodaných halách a nyní tento unikátní projekt konečně přijíždí ohromit i české publikum, a to 9. června 2018 do pražské O2 areny a 10. června 2018 do brněnské DRFG Areny. Třpytivé vody Karibiku jsou pro darebáckého, ale šarmantního kapitána Jacka Sparrowa (Johnny Depp) nevyčerpatelným zdrojem tajemných a vzrušujících dobrodružství. Jeho idylický život se však razantně změní ve chvíli, kdy se lstivý kapitán Barbossa (Geoffrey Rush) zmocní jeho lodi Černá perla a napadne město Port Royal, odkud unese guvernérovu okouzlující dceru Elizabeth Swannovou (Keira Knightley).

Její kamarád z dětství Will Turner (Orlando Bloom) se spolu s Jackem vydává na palubě nejrychlejší lodi britské flotily na odvážnou výpravu za záchranou Elizabeth a ukradené Černé perly. V patách je jim Elizabethin snoubenec, sympatický a ctižádostivý Commodore Norrington (Jack Davenport). Will ale netuší, že je Barbossa i s celou svou pirátskou posádkou pod vlivem prokletí, které jej odsuzuje k věčnému životu ve světě nemrtvých a každou noc jej proměňuje v živého kostlivce. Kletbu může zlomit pouze vrácení ukradené části prokletého pokladu na jeho původní místo. Film bude doprovázen živou hudbou v podání Filharmonie Hradec Králové, tělesem uznávaným po celé Evropě nejen díky svému dlouholetému působení v nejslavnějších evropských koncertních síních, ale také svým pravidelným účinkováním na významných mezinárodních hudebních festivalech jako jsou Pražské Jaro, operní festival Smetanova Litomyšl či Janáčkovy Hukvaldy.

Vše se bude odehrávat pod taktovkou renomovaného dirigenta Helmuta Imiga, který stál u samotného zrodu spojení pirátských dobrodružství Jacka Sparrowa s živým symfonickým orchestrem a od roku 2011 pod jeho rukou ožívá slavná hudba Pirátů z Karibiku v koncertních síních a halách po celém světě. První díl hvězdně obsazené ságy natočilo studio Walt Disney Pictures ve spolupráci s Jerry Bruckheimer Productions v roce 2003. Vzhledem k obrovskému úspěchu po celém světě se k dnešnímu dni diváci dočkali dalších čtyř pokračování a od roku 2011 mají možnost zažít tento fenomén i v podobě In Concert. Film Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly obdržel 5 nominací na Oscara (hl. herecký výkon, mix zvuku, makeup, střih zvuku, vizuální efekty) a bude promítán v původním znění s českými titulky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Piráti z Karibiku:...

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)