Bitters Kickoff

Bitters Kickoff

Adresa:

Praha 3, Seifertova

Termín: 1.4.2018

1duben neděle 13:30

Žánr: sport


Emoce a bitva o Prahu Start Bitters ligy je konečně tady! Úvod 25. sezóny obstará pražské derby. Prague Black Panthers změří síly se svým pražským rivalem. Oba pražské týmy hrály proti sobě na Žižkově dvakrát. V Czech Bowlu XXIII i loňském Bitters Doubleheaderu se vždy radovali Black Panthers. Teď budou mít Lions šanci ukázat, že titul se po dlouhém čekání dostane do rukou nejstaršího českýho klubu.

Nenechte si ujít třaskavé derby! Chybět nebude ani přímý přenos na ČT sport. Jedinečná atmosféra na Žižkově V roce 2016 hostil stadion Viktorie Žižkov Czech Bowl XXIII. Atmosféra na stadionu i ve fanzóně byla skvělá!

Derby se hrálo na Žižkově i loni v rámci Bitters Doubleheaderu. Informace pro návštěvníky zápasu Informace zde uvedené budou postupně doplňovány a upřesňovány. Pro novinky a zajímavosti sledujte také oficiální facebookovou událost zápasu. Účastníci Prague Black Panthers - Prague Lions ČT sport Bitters Kickoff bude vysílat ČT sport v přímém přenosu včetně 2D a 3D virtuální grafiky. Pokud nemůžete dorazit na stadion, rozhodně si nenechte ujít přenos, který se podobá přenosům NFL. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bitters Kickoff

Žižkovská televizní věžPraha (976 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 146 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 315 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (861 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (968 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 418 m)