Hudebně - taneční příměstský tábor s angličtinou

Hudebně - taneční příměstský tábor s angličtinou

Adresa:

Praha 5, Holečkova 38a

Termín: 30.7.2018 3.8.2018
Vstupné:

5999

30čvc - 3srp celý den

Žánr: ostatní akce


Veselý Příměšťák má letos novinku: Hudebně-taneční tábor s angličtinou. Jedná se o propojení hudebního a tanečního tábora. Umělecké aktivity jsou navíc provázeny anglickou konverzací. Vaše děti tak zažijí tři věci najednou: Tanec, hudbu i cizí jazyk. Prostě 100% nejzajímavější příměstský tábor v Praze.

Pro přihlášení dítěte nejsou nutné předchozí zkušenosti s hudbou ani tancem. Smyslem hudebně-tanečního tábora je to, že dětem ukážeme, jak hudba a tanec mohou být zábavné, inspirujeme je pro případný výběr hudebního nástroje či volbu tanečního kroužku, rozvíjíme kreativitu a hudebně-pohybové schopnosti.

Děti, které naopak mají nějaké hudební či taneční základy, si také přijdou na své. V rámci tábora mají možnost ukázat svůj um, mohou se zapojit do výuky ostatních dětí, vyzkouší si i jiné hudební nástroje, naučí se nové taneční kroky.

Součástí táborového týdne jsou různé hudební hry, taneční hry, individuální výuka, dva výlety a v největší míře hlavně nacvičování na páteční vystoupení, které je vždy vyvrcholením celotýdenního snažení a hlavně odměnou všem dětem i rodičům.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hudebně - taneční...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 162 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 834 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 904 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (2 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 496 m)