Majda s Petrem zachraňují divadlo

Majda s Petrem zachraňují divadlo

Adresa:

Praha 1, Jungmannova 31

Termín: 4.11.2018

4listopad neděle 11:00

Žánr: divadlopro dětipohádka


Na Divadlo pohádek se řítí katastrofa! Tak dlouho jsme tvrdili Ať žijí duchové!, až duchové našemu vábení neodolali a rozhodli se obsadit naše divadlo. Vyvádějí různé neplechy a kazí představení. Vedení divadla stojí před těžkým rozhodnutím jestli nemá dnešní představení pro jistotu zrušit.

Naštěstí však právě míří do divadla dva známí „krotitelé duchů“ Magdalena Reifová (Majda z Kouzelné školky) a Petr Vacek a ti přece umí – za pomoci dětí – s duchy pěkně zatočit ... Magdalenu Reifovou a Petra Vacka jistě znáte z pořadu ČT Déčko Písničkohraní. Magdalena Reifová navíc již léta provází pořadem Kouzelná školka, na kterém spolupracuje i jako scénáristka. Představení Majda s Petrem zachraňují divadlo zábavnou a strašidelně napínavou formou ukazuje dětem, jak se správně chovat v divadle, na koncertě atd.

Celý pořad je provázen oblíbenými písničkami Hany Navarové na texty Jana Vodňanského. Představení Hurá na duchy aneb Zachraňme divadlo s Majdou a Petrem zábavnou a strašidelně napínavou formou ukazuje dětem, jak se správně chovat v divadle, na koncertě atd. Celý pořad je provázen oblíbenými písničkami Hany Navarové na texty Jana Vodňanského.

Hrají: Magdalena Reifová, Petr Vacek

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Majda s Petrem...

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (628 metrů)

The Emblem HotelPraha (632 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (636 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (508 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (245 m)