Jak na stravování dlouhověkých

Jak na stravování dlouhověkých

Adresa:

Praha 4, Údolní 212/1

Termín: 22.3.2018
Vstupné:

490

22březen čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akcepřednáškyseminářzdraví


Přemýšlíte nad tím, jak změnit své stravovací návyky? Už jste mnohé zkusili, mnohé četli, ale pořád narážíte na protichůdné informace, úspěchy střídají neúspěchy a vy si vlastně nejste jistí, co je to „správné“?

Pak vám, stejně jako už stovkám účastníků před vámi, pravděpodobně otevře oči a zaktivuje synapse seminář Rogera Greena, zakladatele newyorské Academy of Healing Nutrition, který svým přístupem nadchl již mnoho lidí. Chcete najít něco přirozeného, dlouhodobě fungujícího, opřeného o časem prověřené principy a zároveň vhodného pro dnešní dobu a způsob života?

Přednáška je vhodná pro každého, kdo přemýšlí nad tím, čím a proč se stravuje. Pro každého, kdo rád zapojuje do svého života selský rozum a přirozenost a rád by našel základní vodítko pro to, jak je vnést do stravování podporujícího naše zdraví.

Kromě představení konceptu Stravování dlouhověkosti vám Roger prozradí, co můžeme aplikovat z tradičních výživových znalostí různých kultur, jak stavět na umírněnosti, rovnováze, jednoduchosti a jak si udržet dobré zdraví po celý život.

Ve stručnosti se dotkneme všech základních stavebních kamenů Stravování dlouhověkosti, díky čemuž dostanete jasný obrázek o tomto konceptu i konkrétní rady a návody pro váš každodenní život.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jak na stravování...

Villa Seven HillsPraha (856 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.4 km)

Union Hotel PraguePraha (4.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.3 km)