Jede traktor

Jede traktor

Termín: 1.1.2018 31.12.2020
Vstupné:

110/70 Kč/zdarma

1led - 31pro celý den

Žánr: výstavy


Expozice na ploše přes 500 m² představuje více jak dvacet typů traktorů od tuzemských i zahraničních výrobců od roku 1917 do roku 1953. Pro děti jsou tu připraveny šlapací traktůrky nebo herní simulátor, na unikátním trenažéru Zetor Major si můžete vyzkoušet řízení traktoru.

Vystavené traktory upoutají svou různorodostí, ať už konstrukční či v užití. Návštěvníky mnohdy překvapí detailnější zajímavosti, například z jejich někdy trochu nebezpečnější obsluhy.

Každý si může vyzkoušet, jaké je to sedět za volantem historického traktoru Zetor 15, který je také možno využít k fotografování.

Mladší děti ocení šlapací traktůrky a odrážedla s pro ně speciálně připravenou dráhou, všechny věkové kategorie si mohou vyzkoušet herní traktorový simulátor (Farming Simulator) nebo trenažér Zetor Major, který simuluje jízdu po městě i orbu na poli. 

Pro expozici je připraven i lektorský program pro školy, který seznamuje s historií i vývojem a využitím traktoru jako neodmyslitelného pomocníka zemědělce.

Vystavené stroje pocházejí z podsbírky doprava a zdroje energie, jedné z typově nejucelenějších kolekcí svého druhu v Evropě, která je uložena a prezentována v muzeu zemědělské techniky, čáslavské pobočce NZM.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jede traktor

Tyn Yard ResidencePraha (978 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (1 036 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 121 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 129 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 134 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 716 m)