Mohendžodáro - příběh ženství

Mohendžodáro - příběh ženství

Adresa:

Praha 2, Trojická 10

Termín: 3.3.2018

3březen sobota 09:00

Žánr: ostatní akce


Cyklus čtyř volně navazujících prožitkových seminářů pro ženy, kde se naučíme čtyři asány ze sestavy Mohendžodáro.

Příběh ženství – podpora vnitřní ženy (sobota 3. března)

Vnitřní zrak – podpora intuice (sobota 7. dubna)

Pohled do Vesmíru – přijetí emocí a otevření se důvěře v život (sobota 9. června)

Štavnatá jóni – podpora sexuality (sobota 30. června)

„Mohendžodáro je cvičení, které muž nesmí vidět, ale tanec, který vidět musí!“

Tajemné, zkrášlující a omlazující cvičení pro ženy, které je vede zpátky k sobě. Umožňuje jim naslouchat svému tělu i duši. Rozvíjí vnitřní krásu a sílu ženy, bez ohledu na věk.

Asány aktivují energii pánevního dna a skrze ženské orgány ji vedou do srdce a pak dál do celého těla. Tím se tělo posiluje a harmonizuje. Účinky jsou mnohostranné – na úrovni tělesné, emoční, energetické, zdravotní, duchovní. Projeví se i při milování a orgasmu. Při cvičení se intenzivně prokrvuje vagína a pánevní dno, zmenšují se bolesti při menstruaci, mizí problémy s inkontinencí, prolapsem dělohy, opakované záněty, výtoky a krvácení.

Mohendžodáro aktivuje žlázy s vnitřní sekrecí a do těla se tak uvolňuje velké množství estrogenů. To v těle zachovává dynamiku mládí. Pohlavní hormony totiž ovlivňují to, jak se žena ve skutečnosti cítí, jestli je plná energie, nebo povadlá a unavená.

Cvičení každé z ásan vyžaduje téměř měsíc. Tento průběh není možné urychlit, nejde totiž jen o provádění pozic, ale především o prožitek, který ženu postupně proměňuje. Každá ásána má jiný význam a potřebuje svůj čas, aby vydala své tajemství a odkryla bohatství. Celý proces je setkáním těla, mysli, emocí a vědomí. Činí ženu krásnou, protože očišťuje duši, zbavuje ji bolestí a vnitřní krása tak může vyjít na povrch. Dlouhodobé cvičení se pozná na první pohled, žena září, zjemní se její rysy, přitom stále stojí pevně na zemi a změny, ke kterým dochází, se projeví v každodenním životě.

Čeká nás práce s tělem i dechem, spontánní tanec, uvolnění těla i mysli, aktivní Osho meditace, čištění a harmonizace čaker, práce s energii v pánvi, ásany z Mohendžodára, harmonizace ženského těla i duše, sdílení a posílení sebe v kruhu žen.

S sebou: pohodlné oblečení, které se dá vrstvit (nátělník, tričko), sukni, šátek na oči, deku na meditaci.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mohendžodáro -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (794 metrů)

Union Hotel PraguePraha (873 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 008 metrů)