Tanec sněžného levharta

Tanec sněžného levharta

Adresa:

Praha 2, Trojická 10

Termín: 17.2.2018 18.2.2018

17úno - 18úno celý den

Žánr: ostatní akce


Intenzivní taneční seminář plný pohybu, tance a rituálů se vším, co kočky představují – nezávislost, svobodymilovnost a šestý smysl, ale také nadšení, tvůrčí sílu, vzpouru, vytrvalost a přirozený pohyb.

Sněžný levhart je symbolem zvýšené citlivosti a intuice, obnovení životní síly a vnitřního vhledu. Je spojen s duchovní silou hor a s duchovní moudrostí Východu. Je tichým a nenápadným obyvatelem hor, zvládne i velké překážky. Učí nás věřit svému instinktu, intuici jako nedílné součásti životní moudrosti.

Zavolá-li vás sněžný leopard, udělejte si čas, přijďte tančit, vyčistíte si mysl. Obnoví se vaše životní síla a potom bude následovat velký skok.

S lehkostí a silou kočkovitých šelem se protančíme k vlastní vnitřní „kočičí esenci“. Tato síla se v nás může projevovat jako přítulný domácí mazlíček, divoká kočka, silná puma, hbitý jaguár, smyslná tygřice, tajuplný rys či majestátní lvice, která symbolizuje sílu ženské sluneční energie.

Dovolte si být sami sebou, tím, kým opravdu jste. Dostanete se tak do kontaktu nejen s medicínou těchto úžasných tvorů, ale i s vlastní podstatou. Kočkovité šelmy vás totiž mohou naučit uvědomit si vlastní sílu, rychle se rozhodovat a chopit se všech životních příležitostí. Rozvíjejí sebedůvěru, pomáhají zvládnout strach a podpoří vás při realizaci snů a vizí.

Překročte své hranice a odhoďte všechna omezující očekávání a konvenční měřítka. Prožijte tanec jako tvůrčí proces v celé jeho hloubce a obsažnosti a odevzdejte se mu bez zábran.

Taneční workshop je určen všem – ženám i mužům, mladým i vyzrálým, štíhlým i boubelatým.

Skočte do toho!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tanec sněžného...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (794 metrů)

Union Hotel PraguePraha (873 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 008 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 233 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (324 m)