Maškarní bál v zeleném

Maškarní bál v zeleném

Adresa:

Praha 6, Ke kulturnímu domu 14

Termín: 3.2.2018
Vstupné:

základní 80 Kč / snížené 40 Kč

3únor sobota 19:00

Žánr: ostatní akcepro seniorypřehlídkasoutěžtaneční


Rádi tančíte, ťukáte si prsty do rytmu, nebo se jen rádi mlčky zaposloucháte do tónů živé hudby? Pak vás bude určitě zajímat akce, kterou jsme si připravili na prví únorovou sobotu. Do kalendáře si zapište 3. 2. 2018 a Maškarní bál v zeleném. A proč v zeleném? 

Vezměte si oblečení, nebo doplňky zelené barvy a přijďte se pobavit na náš bál. Rusalky a vodníci vítáni! Návštěvníky čeká nejen taneční zábava, ale například i soutěž a zábavný bazar. Bazar, který bude tvořen samotnými návštěvníky maškarního bálu. Zapojte se taky. Přineste, co nepotřebujete, co se vám povaluje doma – určitě se to bude hodit někomu jinému.

Na programu bude i kostýmová přehlídka s cenami pro nejlepší masky. Držíme se hesla – Nesmí býti smutno. Takže o zábavu bude po celý večer postaráno. Chceme na bál pozvat všechny generace, proto se o živou hudbu postará skupina Triwoly, která zahraje nejznámější české i světové písně od 30. let až po současnost. Kapela osloví široké publikum, zabrousí totiž rovnou do několika hudebních žánrů – pop, rock, rock’n’roll, blues, country, latina nebo lidovky. K poslechu hudby bude možné se občerstvit na baru

Vstupné: základní 80 Kč / snížené vstupné pro seniory a členy KDN 40 Kč. Vstupenky osobně na recepci KC Průhonv restauraci v Kulturním domě Bílá Hora.

Program je připravován ve spolupráci s Klubem dobré nálady Řepy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Maškarní bál v...

Villa St. TropezPraha (1 240 metrů)

Volcano Spa HotelPraha (3.5 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (5.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (6.1 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (6.1 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (6.4 km)