PowerWorkshop - Začínáme v online světě

Adresa:

Praha 5, nám. Kinských 6

Termín: 26.1.2018
Vstupné:

500

26leden pátek 13:00

Žánr: ostatní akce


Webové stránky jsou nutností dnešního podnikání. SKUTEČNĚ je tomu tak? Na to se společně podíváme. V dnešní době je virtuální svět úzce spjatý s tím reálným. Kamenná prodejna nemusí vždy dostačovat a mnoho našich zákazníků se pohybuje ve světě onlinovém. A ten právě často rozhoduje o úspěchu a neúspěchu našeho podnikání.

To často vytváří dojem, že stránky musí být co nejlepší a splňovat mnoho funkcí, aby byly prodejní. S tím však zcela nesouhlasím, protože v každé fázi podnikání je třeba jiná forma prezentace. Začínající firma či podnikatel nemusí zbytečně vyhazovat peníze za web a mohou zcela využít sociálních sítí. Stránky, které si vytvoříte sami také nejsou žádnou překážkou k prodeji. Každé řešení má své klady i zápory, což platí i o profesionálních webech. Přijďte proto na workshop, kde si zodpovíme otázky spojené s tím, jak začít podnikat ve virtuálním světě.

Podíváme se pod pokličku podnikání na sociálních sítích, webových stránek vytvořených svépomocí i těch profesionálních webů. A navíc se naučíte vytvořit si první stránku / produkt na webu, abyste zjistili, že to není žádná věda a za co se vlastně platí marketingovým agenturám a samozvaným profesionálům.

Přednášející: Lubomír Černý

Cena jednoho workshopu 500 Kč (pokud máte sídlo v Praze 5, platíte polovinu ceny). Rezervaci prosím proveďte na email vzdelavani@powerhub.cz nebo na telefon 601 339 007.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce PowerWorkshop -...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (603 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (901 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 236 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (718 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (1 007 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (352 m)