Together - křest CD (+ Justin Lavash, KidInYou)

Together - křest CD (+ Justin Lavash, KidInYou)

Adresa:

Praha 1, Národní 20

Termín: 16.1.2018
Vstupné:

zdarma

16leden úterý 20:00

Žánr: koncerty


Kapela TOGETHER (housle´n´roll) pokřtí své první CD v pražském Rock Café!!! 1. potvrzený host: Justin Lavash 2. potvrzený host: Kidinyou CD pokřtí Boris Carloff a Jiří Hrubeš (Pražský výběr)

T O G E T H E R je devítičlená hudební skupina 50/50 z Plzně a Prahy, průkopník tzv. „housle´n´rollu”. Klasickou rockovou sestavu doplňuje houslový kvintet. Na pódia TOGETHER vyráží na podzim 2015, v té době již zakladatelskou dvojici Kristýny i Páji doplnilo dalších 7 muzikantů. Během prvního roku své existence stihli TOGETHER řadu koncertů převážně na plzeňské a pražské klubové scéně. Dostali se i na přední české festivaly. V rámci soutěže REC.stage čistých festivalů získali v konkurenci cca 250 kapel 1. místo, a zahráli si tak na OAMF Přeštěnice a na Sázavafestu 2016.

Vystoupili i v rámci festivalů, jakými jsou např. Rock iN Roll v Nové Roli, nebo Olympijský park Plzeň 2016, Pivní fest Telč 2017. Oslovili ale už i německé publikum, a to na CZECH Stage, jež byla součástí sklářských slavností - Zwiesler Glasnacht. V září 2017 vydává kapela promo EP Neviditelná, které je malou ochutnávkou desky natočené v říjnu 2017 v Soundevice Studiu Borise Carloffa. Buďte součástí jejího vstupu na hudební scénu v Rock Café! :-)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Together - křest CD (+...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)