Vědomý trénink - fyzická rovnováha

Vědomý trénink - fyzická rovnováha

Adresa:

Praha 2, Trojická 10

Termín: 23.1.2018

23leden úterý 19:30

Žánr: ostatní akcezdraví


Večerní kurz, skládající se z 6 lekcí, jehož cílem je dosáhnout jednoduchosti osvobozením se od tělesné hmoty. Prostřednictvím cvičení řízeného naším dýcháním budeme naše těla trénovat tak, abychom hlouběji poznali naši tělesnou strukturu, posilování svalů a růst vlastní flexibility.

Praxe nás povede k recyklaci naší fyzické energie, k objevování společných a jednoduchých událostí našeho těla, k maximalizaci konkrétních akcí a zodpovědnosti nad svým zdravím, životem a naší silou.

Praxe je jemná, pomáhá obnovit poškozené tkáně, což je důvod, proč se doporučuje každé osobě, a zvláště lidem, kteří mají nebo měli nějaké fyzické zranění.

První lekce je seznamovací, další pak budou probíhat v uzavřené skupině.

LEKTOR: Carolina Arandia (Argentina) Začala jsem trénovat jako tanečnice poté, co jsem měla dvě bederní kýly na páteři. Zranění se stalo mým průvodcem, silou a mým omezením. Naučila jsem se porozumět limitům jako síle, jako příležitosti otevřít jiné cesty, rozšířit možnosti a udělat ze zdraví prioritu. Začala jsem studovat lidské tělo z nového vnímání, dokázala jsem cítit jiný rozměr, kterým je vnitřní komunikace, a odtud otevřít komunikaci pro vnější svět. Pouze tím, že tělu dovolíme mluvit (ne ho blokujeme nebo unikáme), můžeme naslouchat, a nasloucháním se tělo transformuje a léčí samo: to je v naší lidské přirozenosti.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vědomý trénink -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (794 metrů)

Union Hotel PraguePraha (873 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 008 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 233 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (324 m)