Nenásilná komunikace - tréninková série

Nenásilná komunikace - tréninková série

Adresa:

Praha 2, Trojická 10

Termín: 27.1.2018 28.1.2018

27led - 28led celý den

Žánr: ostatní akceseminář


Pro lidi, kteří chtějí být přítomní a aktivní ve světě. Kteří chtějí kolem sebe vytvářet prostředí, které je zároveň harmonické a respektující a zároveň nekompromisně opravdové. Kteří chtějí umět stavět mosty mezi lidmi nebo mezi celými skupinami lidí a kteří chtějí umět konstruktivně vstupovat do konfliktů.

Tři víkendy, v nichž a mezi nimiž budeme rozvíjet dvě základní dovednosti: Upřímnost a opravdovost. Abychom nemuseli skrývat, co v sobě máme a dokázali to vyjádřit srozumitelně i pro ostatní. Někdy jde více o hledání významů a slov, které chceme sdělit. Jindy spíše o hledání odvahy k vykročení ze zajetých komunikačních kolejí.

Uvolněnou přítomnost a empatii. Abychom se necítili ohrožení emocemi nebo myšlenkami druhých a abychom dokázali slyšet významy, které se nám snaží sdělit. Budeme rozvíjet schopnost de-eskalovat svou přítomností konflikty i navázat hluboký lidský kontakt.

O LEKTOROVI: Ondřej Přibyla se ve své lektorské a koučovací práci opírá zejména o metody Nenásilné komunikace, které jsou užitečné k zvládání konfliktů, napětí anebo prostě komunikačně náročných situací. Jako jeden z mála v Česku má mezinárodní certifikaci Centra pro Nenásilnou Komunikaci. Na seminářích i při koučovacích sezeních rád experimentuje a vytváří simulované situace – takové malé instantní výzvy, na kterých společně s vámi zkouší různé nápady a sleduje, jaký by mohly mít efekt.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nenásilná komunikace -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (794 metrů)

Union Hotel PraguePraha (873 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 008 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 233 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (324 m)