Kurz výroby loutky na stop-motion (pookénkovou) animaci

Kurz výroby loutky na stop-motion (pookénkovou) animaci

Adresa:

Praha 2, Gorazdova 9

Termín: 20.1.2018 21.1.2018
Vstupné:

5522

20led - 21led celý den

Žánr: ostatní akceworkshopkurz


V tomto kurzu bude oceněná režisérka a autorka uměleckých loutek Özlem Akin předávat své zkušenosti s výrobou loutky pro animaci s drátěnou armaturou a úchyty ze základních surovin. V tomto osmihodinovém kurzu si vyrobíte svou vlastní drátěnou armaturu, vytvarujete a namalujete hlavu, ruce a nohy a připravíte základní kostým.

Budete používat široké spektrum materiálů, jako například epoxidovou hlínu, polymerní hlínu, teplem vytvrditelné olejové barvy a další. Naučíte se důležité tipy a triky o tom jak navrhovat a vytvářet postavy pro loutkovou animaci. Obrázek v záhlaví ukazuje předchozí práce účastníků workshopu. Součástí ceny je i drobné občerstvení a veškeré potřebné materiály. Otázky a odpovědi: Otázka: Mohu na workshopu vytvořit i nehumanoidní postavu?

Odpověď: Krátká odpověď zní ne, delší odpověď je, že výroba nehumanoidní postavy je řádově komplikovanější, tvorba jedinečných struktur ve tvářích a kostře nehumanoidních postav je samozřejmě možná, avšak nikoliv v rámci tohoto konkrétního, víceméně standardizovaného kurzu. Pokud by Vás zajímala tvorba takových postaviček, bez váhání se na nás obraťte, umíme pomoci v rámci individuálních kurzů jeden na jednoho.

Otázka: Mohu si přinést vlastní látku nebo jiné drobnosti a použít je při výrobě loutky? Odpověď: Určitě! Můžete se na nás obrátit a zkonzultovat Vaše nápady před zakoupením workshopu. Rádi poradíme abyste si akci skutečně užili. Máte nějaké další otázky nebo obavy? Obraťte se na nás prostřednictvím našeho facebooku nebo jakýmkoliv jiným způsobem se kterým jste komfortní.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kurz výroby loutky na...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (394 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 135 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 181 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (782 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (770 m)