Youngbloods 2018: Del Suelo (CAN), John Van Deusen (USA), Jules Ahoi (GER)

Youngbloods 2018: Del Suelo (CAN), John Van Deusen (USA), Jules Ahoi (GER)

Adresa:

Praha 6, Srbská 2

Termín: 23.2.2018
Vstupné:

190

23únor pátek 19:30

Žánr: popfolkfestival


Tři mladí hudebníci – Del Suelo (CAN), John Van Deusen (USA) a Jules Ahoi (GER) vás zvou na nezapomenutelný večer v Potrvá.

DEL SUELO vystupoval v letech 2016 až 2017 spolu s The Dead South v mnoha evropských klubech. Zároveň vytvářel svůj vlastní projekt - neobyčejnou kombinaci textu a hudby. Jeho první album I Am Free je doplněno knihou, který už byla přeložena i do němčiny. Nový projekt – "The Musician‘s Compass: A 12 Step Programme", rovněž kombinace alba s textem, vyjde co nevidět.

"Chci mluvit o věcech, o nichž nikdo jiný nemluví. Chci vytvářet umění, které nás znovu spojí s našimi myšlenkami a emocemi, nebude nás od nich odvádět. Chci to dělat autentickou hudbou a dobře napsanými příběhy."

JOHN VAN DEUSEN (USA) byl frontmanem skupiny The Lonely Forest a v Seattlu získal ocenění "Nejlepší zpěvák". Později vydal své první sólové album "(I Am) Origami Pt. I - The Universal Sigh" s písněmi plnými originálních melodií a chytlavé vřelosti, které pojednávají o nevydařených vztazích a hledání sebe sama. Už při prvním poslechu je nápadný jeho očividný talent. Sám svou tvorbu označuje za "Independent-Pop".

JULES AHOI (DE) se původně živil jako učitel surfování na jihu Francie. Moře je pro něj i nadále zdrojem inspirace. Svou hudbu, která vybízí ke snění o létě, ohních na pláži a noclezích v dodávce VW, označuje za "Saltwater Folk". Spolu se svou kapelou The Deepsea Orchestra získal několik ocenění na festivalech ve Francii, v Holandsku a na Reeperbahn Festivalu v Hamburku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

25duben čtvrtek 21:00

Mig 21 v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:30

Ubytování v okolí akce Youngbloods 2018: Del...

Vila LannaPraha (397 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 251 metrů)

ValentinskaPraha (1 501 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 009 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 070 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2 km)