Adventní Farmářské trhy na Kulaťáku

Adresa:

Praha 6, Vítězné náměstí

Termín: 1.12.2017 23.12.2017

1pro - 23pro celý den

Žánr: ostatní akcepro dětidětskétrhyzdarma


Po čtyři adventní pátky a soboty si můžete nakoupit farmářské a domácí dobroty na Adventních trzích na Kulaťáku. Čeká vás klasický bohatý sortiment - občerstvení, svařené víno, zelenina, pečivo, sladkovodní i mořské ryby, maso, uzeniny, sýry, různé druhy cukroví (včetně bezlepkového), adventní věnce, květiny a sváteční vazby, vánoční ozdoby, stromky, chvojí a drobné dárky.

Mezi vánočním sortimentem se objeví i různé druhy keramiky, přírodní kosmetika, dřevěné hračky, oblečení pro děti, dětské knížky, kuchyňské zboží, vykrajovátka nebo skleněné ozdoby. Nebudou chybět ani živé ryby nebo rybí polévka. Pro děti je připraven každou sobotu vytápěný dětský koutek s programem Malý farmář. Děti si mohou vytvořit vánoční přáníčka, ozdoby z přírodnin nebo řetězy na stromeček.

Pod vedením zkušených odborných lektorek budou využívat především recyklované materiály. Sváteční náladu navodí i hudební program například: Matěj Kolařík a Traja, Šárka Fidlers, Kateřina Vacková. Sledujte /www.facebook.com/farmarsketrhy/ Nabídku Adventních Farmářských trhů obohatí ledová plocha, která bude návštěvníkům trhů k dispozici zdarma od 8. prosince.

Adventní Farmářské trhy na Kulaťáku se konají v termínech 1. a 2. 12., 8. a 9. 12., 15. a 16. 12., 22. a 23. 12. 2017 Vždy v pátek od 12 do 18 hodin a v sobotu od 8 do 14 hodin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Adventní Farmářské...

Vila LannaPraha (892 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 275 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 070 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 116 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2.3 km)