Silvestr, na který se nezapomíná

Silvestr, na který se nezapomíná

Adresa:

Praha 5, Nádražní 58/110

Termín: 31.12.2017 1.1.2018
Vstupné:

2500 Kč dospělí, 800 Kč děti

31pro - 1led celý den

Žánr: ostatní akceSilvestrparty


10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… ZVONY ODBÍJÍ PŮLNOC! Všude okolo nás je slyšet smích a radost, naše zraky okouzluje zářící obloha, která nám dopřává pohled na jedinečnou a neopakovatelnou symfonii barev, které v nás probouzí pocit štěstí a dojetí. Lidé vesele pobíhají se sklenkou šampusu v ruce a s širokými úsměvy v jejich tvářích, za zvuku cinkajících sklenek, přejí všem kolem sebe úspěšný a šťastný Nový rok…!

To je novoroční večer v přátelském kruhu plný smíchu, zábavy, soutěží a jedinečných zážitků, který prožijete letos jen u nás! Rok 2017 uplynul jako voda a už jsme v jeho samotném závěru. Pro někoho byl rok 2017 velmi úspěšný, pro někoho méně, ale pro nás všechny byl nesmírně obohacující. Nabídl nám totiž další rozšíření našich životů o nové zážitky, poučení a zkušenosti, které k tomu ,,barvitému“ životu patří. A jelikož už se nám rok 2017 nikdy nevrátí, musíme se s ním se vší parádou a noblesou rozloučit! :-)

Čeká Vás zábavný doprovodný program, kterým Vás po celou dobu bude s humorem provádět moderátorská ikona Radek Hrdina (známý z radií). Během silvestrovského večera u nás nebude chybět: řada soutěží o jedinečné ceny, "hromada" výtečného jídla a nápojů, které budete moci "NEOMEZENĚ" konzumovat v rámci Vaší vstupenky po celou dobu akce, - hudba ve známých a tak oblíbených rytmech z let minulých i současných, - a před půlnocí si společně užijeme velkolepé atmosféry, kterou bude provázet příchod Nového roku!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Silvestr, na který se...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 177 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 353 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 524 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 356 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 427 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (956 m)