Přejít na stránky Ticketpro.cz

Absurd Minds (D), K.I.F.O.T.H (SR) + Terminal State (SR)

Adresa:

Praha 5, Nádražní 3

Termín: 25.11.2017

25listopad sobota 20:00

Žánr: koncerty


Nejen sedm let na nové album, ale ještě o rok déle si museli fanoušci EBM kvarteta Absurd Minds počkat na jejich další vystoupení v Praze. Listopadový koncert v pražském Underdogs' Ballroom & Bar toto čekání ukončuje a ještě navíc přihazuje plnohodnotnou dvojici slovenských sparingpartnerů. Pamatujete koncert drážďanské formace v rámci série Cyber Futurum?

Tehdy se formace, které je často předhazována v dobrém i zlém podobnost s tvorbou Project Pitchfork, představila v pražském klubu Futurum v tříčlenném složení. Od té doby se jejich řady rozšířily o dalšího člena Nicka - B, kapela přidala do arzenálu elektrickou kytaru, takže nás v Praze čeká znovu jiný zážitek.

Němce doplní v line upu výborná slovenská dvojice K.I.F.O.T.H. a Terminal State. Mir Colon s Key Headem, stejně jako Absurd Minds, vydali v letošním roce po sedmi letech ticha nové album "Extensive Report", za kterou sklidili celosvětově velmi pochvalné reakce. Oproti tomu Chris XX s Minorem se od svých sólových projektů (THXM respektive The Opposer Divine) vrací k bratrské spolupráci, která by po podzimním turné mohla vyústit v brzké nové album. Tak či onak, v Praze nás čeká na konci roku čistá EBM show, která musí potěšit každé milovníka žánru.

Koncert proběhne v sobotu 25. listopadu prostorách smíchovského klubu Underdogs' Ballroom & Bar. Očekávejte následně stylovou afterpárty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Absurd Minds (D),...

VIPliving HouseboatPraha (1 049 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 226 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 510 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 702 m)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 820 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (781 m)