Teritorium

Teritorium

Adresa:

Praha 9, Kolbenova 923/34a

Termín: 21.11.2017 19.12.2017
Vstupné:

dobrovolné

21lis - 19pro celý den

Žánr: výstavyvernisáž


Pragovka gallery srdečně zve na vernisáž výstavy Radky Bodzevič Doubravové a Petry Švecové Teritorium v Pragovka Gallery (21.11.2017 - 19.12.2017, otevřeno úterý a čtvrtek 18 - 20 h). Teritorium lze definovat jako území, na které si klademe vlastní nároky nebo v něm vyžadujeme vlastní privilegované postavení.

Taková oblast se nemusí pojit pouze s fyzickým světem, ale také s jakousi vlastní bublinou, ve které se cítíme komfortně a může pro nás znamenat území naší vlastní spokojenosti, kam ale ohlasy vnějšího světa nedolehnou, nebo území, ze kterého můžeme čerpat – jako při přepnutí vypínače do jiného světa. Teritorium je naše pole působnosti. Místo, kde se pohybujeme. Které si ohraničujeme, nebo nám bylo ohraničeno.

Místo, kde se cítíme v bezpečí. Místo, které je naše. Úsek v prostoru, nebo i čase? Vymezujeme si svou vlastní zónu. Co je ještě moje a kam až moje hranice sahá? Kam až můžu dosáhnout? A existuje nějaká hranice? Teritorium je místo, které má tvar. Naslouchá nám, my nasloucháme jemu a vzájemně si něco předáváme – a i když ho nakonec zase opustíme, nezapomene na něj. Každý obraz je teritorium.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Teritorium

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4.9 km)

Žižkovská televizní věžPraha (5.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (5.4 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (6.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.5 km)