Narozeniny Creative Events

Narozeniny Creative Events

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 10.11.2017
Vstupné:

od 200 Kč

10listopad pátek 20:00

Žánr: festival


Německý livact Schlepp Geist a domácí Kapitán Demo pogratulují 10. 11. v Lucerně k 11. narozeninám Creative Events 11. narozeniny crew Creative Events, která stojí za zajímavými akcemi s hosty jako Butch, Mandy, Eric Sneo, Guy J, si zaslouží náležitě oslavit, proto bude tento večer speciální hned z několika důvodů!

Pořadatelé si pro toto úctyhodné výročí vybrali netradiční prostory pražské Galerie Lucerna, pyšnící se svým unikátním kouzlem a specifickou atmosférou, kde se doslova psala historie českého kulturního života. Osobitou hudební produkci představí v živém vystoupení headliner večera - německý producent Schlepp Geist, který vydává své skladby na renomovaných světových vydavatelstvích, jako Katermukke, Hive Audio nebo SOSO.

Netradičním gratulantem bude Kapitán Demo, jehož vystoupení slibuje show, za kterou by se nemusel stydět ani Ing. Václav Havel, který pražskou Lucernu postavil. Dalším hostem tohoto večera bude zakladatel Creative Events a jeden z nejdéle hrajících djs v ČR - Nkyp, a sestavu doplní Manio. Na 11. výročí Creative Events se představí také současní členové Creative Events crew - Subgate, Tibiza, TGT project, Bronee, Rob Smile a Schwings project.

Nepůjde však pouze o skvělou muziku, postaráme o to, že se nebudete na našem mejdanu ani chvilku nudit. Těšit se totiž můžete na originální videoprojekce od Orkhan Mammad, jehož vizuální show byly k vidění mimo jiné i na Lunchmeat Festivalu 2017. Připravili jsme originální instalace v prostoru, ale také nevšední rozložení míst, odkud budou jednotliví interpreti vystupovat.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Narozeniny Creative...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (723 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (819 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (704 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (529 m)